Αποκαλύφθηκαν οι επιλογές μνήμης, αποθήκευσης και χρωμάτων OnePlus 11 για την Ινδία

Αποκαλύφθηκαν οι επιλογές μνήμης, αποθήκευσης και χρωμάτων OnePlus 11 για την Ινδία

Η OnePlus ανακοινώνει το OnePlus 11 για τις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας,στις 7 Φεβρουαρίου. Αν αναρωτιόσαστε σε ποιες εκδόσεις μνήμης RAM/αποθήκευσης θα προσφερθεί για την ινδική αγορά και σε ποια χρώματα, είστε τυχεροί, γιατί η σημερινή διαρροή αφορά ακριβώς αυτό.

Σύμφωνα με έναν γνωστό tipster, η εικόνα που βλέπετε παρακάτω είναι μια λήψη οθόνης από τον επίσημο ιστότοπο της OnePlus India, μιας σελίδας που δεν είναι ακόμα ζωντανή για το κοινό, αλλά ετοιμάζεται για την κυκλοφορία την Τρίτη.

OnePlus 11 memory, storage, and color options for India revealed

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η σελίδα αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι το OnePlus 11 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις RAM/αποθήκευσης, τουλάχιστον στην Ινδία: 8/128GB και 16/256GB. Επιπλέον, θα μπορείτε να το παραγγείλετε σε “Eternal Green” ή “Titan Black”.

Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν τοπικές παραλλαγές σε όλο τον κόσμο, οπότε ακόμα κι αν αυτές οι λεπτομέρειες ισχύουν για την Ινδία, σημειώστε ότι αν βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού, μπορεί να δείτε άλλους συνδυασμούς μνήμης RAM/αποθήκευσης, και ίσως ακόμη και ένα διαφορετικό χρώμα ή δύο (αν και αν περάσουμε από προηγούμενα περιστατικά, αυτό είναι λιγότερο πιθανό).

Το OnePlus 11 ήδη λανσαρίστηκε στην Κίνα πίσω τον Ιανουάριο. Έρχεται με οθόνη αφής AMOLED 6,7 ιντσών 1440×3216 120 Hz, ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας (50 MP κύρια με OIS, 32 MP 2x τηλεφακό, 48 MP ultrawide με αυτόματη εστίαση) και μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 100W. Στο τιμόνι βρίσκεται το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *