Η επερχόμενη δυνατότητα του Outlook στοχεύει στην προώθηση της καλύτερης κατανόησης του φύλου

Η επερχόμενη δυνατότητα του Outlook στοχεύει στην προώθηση της καλύτερης κατανόησης του φύλου

Η χρήση της σωστής αντωνυμίας για ένα άτομο προάγει τη συμπερίληψη και κάνει το άλλο άτομο να αισθάνεται σεβασμό. Έχοντας αυτό υπόψη, η Microsoft άρχισε επιτέλους να εργάζεται σε μια δυνατότητα για το πρόγραμμα-πελάτη ιστού του Outlook που επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζονται ποιοι είναι.

Η Microsoft εργάζεται για τη δυνατότητα προσθήκης αντωνυμιών στην κάρτα προφίλ των πελατών web του Outlook. Σημαντικές συσκευές αναπαραγωγής μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, άρχισαν να προσθέτουν τη δυνατότητα να ανακοινώνουν αντωνυμίες ταυτότητας φύλου στα προφίλ των χρηστών εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook δεν έχουν ακόμη υιοθετήσει πλήρως τη χρήση αντωνυμιών.

Επί του παρόντος, μπορείτε να προσθέσετε αντωνυμίες σε υπογραφές email στο Outlook, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε να τις εμφανίσετε στην κάρτα προφίλ σας. Αυτό θα αλλάξει τον επόμενο μήνα, καθώς η Microsoft σκοπεύει να φέρει τη χρήση αντωνυμιών στα προφίλ του Outlook τον Μάρτιο.

Η Microsoft έχει ενημερώσει για την επερχόμενη λειτουργικότητα στην Σελίδα οδικού χάρτη του Microsoft 365, αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα στοιχεία που αναφέρονται εκεί, δεν υπάρχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της δυνατότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *