Υποτιθέμενα στιγμιότυπα οθόνης της διαρροής “νέου Bing” της Microsoft που υποστηρίζεται από ChatGPT

Υποτιθέμενα στιγμιότυπα οθόνης της διαρροής “νέου Bing” της Microsoft που υποστηρίζεται από ChatGPT

Η Microsoft προφανώς προχωρά περαιτέρω μαζί με σχέδια για την ενσωμάτωση του ChatGPT AI chatbot στην μηχανή αναζήτησης Bing απ’ ό,τι υποψιαζόταν αρχικά. Σήμερα, ένας μαθητής με το όνομα Owen Yin δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης της υποτιθέμενης λειτουργίας Bing ChatGPT στο Twitter και επίσης στη σελίδα του Medium. Ο Γιν είπε ότι είχε πρόσβαση σε μια προεπισκόπηση της δυνατότητας Bing ChatGPT προτού διακοπεί.

Ο Γιν ισχυρίζεται ότι η προσθήκη του ChatGPT θα χαρακτηριστεί ως “νέο Bing”. Η κανονική γραμμή αναζήτησης θα αντικατασταθεί από ένα μεγάλο λευκό πλαίσιο όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε έως και 1.000 χαρακτήρες. Ενώ η τρέχουσα έκδοση του ChatGPT μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες μόνο από το 2021, αυτή η νέα έκδοση προφανώς θα έχει πρόσβαση σε πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Sources are shown to answers in the new Bing search engine powered by ChatGPT

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό που προφανώς θα είναι μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Bing ChatGPT είναι ότι θα δείτε συνδέσμους από όπου πήρε τις πληροφορίες για απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξετε εάν η απάντηση έχει πραγματικά ακριβείς πληροφορίες. Θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει στους ιστότοπους να λαμβάνουν επισκεψιμότητα και επισκέψεις από το Bing.

Bing ChatGPT integration will allow the chatbot to ask followup questions

Η χρήση του ChatGPT από το Bing θα επιτρέψει στους χρήστες να του ζητήσουν να κάνει περισσότερα από απλώς να απαντήσει σε ερωτήσεις, σύμφωνα με τον Yin. Μπορείτε να του ζητήσετε να φτιάξει ένα ποίημα ή ένα διήγημα. Το chatbot θα κάνει επίσης επακόλουθες ερωτήσεις. Ωστόσο, οι μεταβατικές απαντήσεις της μηχανής αναζήτησης θα εξακολουθούν να βρίσκονται στο Bing και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της παλιάς και της νέας έκδοσης μέσω της γραμμής εργαλείων.

Λάβετε υπόψη ότι ο Yin φαινομενικά απέκτησε πρόσβαση σε μια πρώιμη έκδοση του Bing με δυνατότητες ChatGPT, επομένως είναι πιθανό μία ή περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες να μην καταλήξουν στην τελική δημόσια έκδοση. Ας ελπίσουμε ότι θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μεγάλη μεταμόρφωση του Bing, συμπεριλαμβανομένου του πότε θα κυκλοφορήσει ζωντανά στο κοινό, πολύ σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *