Το Telegram τώρα μπορεί να μεταφράζει ολόκληρες συνομιλίες

Το Telegram τώρα μπορεί να μεταφράζει ολόκληρες συνομιλίες

Η Telegram κυκλοφόρησε την πρώτη της ενημέρωση για το έτος, παρέχοντας στους πελάτες μια τεράστια κυκλοφορία με περισσότερες από δέκα νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Ορισμένες είναι διαθέσιμες μόνο για όσους επιθυμούν να πληρώσουν για το Telegram Premium, αλλά οι περισσότερες αλλαγές δεν είναι πίσω από ένα paywall. Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά:.

  • Δημιουργός εικόνων προφίλ σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο ή κινούμενο emoji σε εικόνα για το προφίλ, την ομάδα ή το κανάλι σας. Τα κινούμενα emoji σε συνομιλίες είναι διαθέσιμα μόνο για συνδρομητές Telegram Premium, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε δωρεάν για φωτογραφίες προφίλ.
  • Βελτιωμένος μεταφραστής συνομιλίας επεκτείνει τις ενσωματωμένες δυνατότητες πολλών γλωσσών του Telegram. Οι συνδρομητές του Telegram Premium μπορούν πλέον να μεταφράζουν ολόκληρες συνομιλίες, ομάδες και κανάλια (σε πραγματικό χρόνο).
  • Βελτιωμένα emojis ταξινομούνται πλέον ανά κατηγορίες, διευκολύνοντας την εύρεση της απαραίτητης κατά τη συνομιλία ή την αλλαγή της κατάστασης (τα κινούμενα emoji σε καταστάσεις είναι διαθέσιμα μόνο για χρήστες του Telegram Premium).
  • Χρήση Δικτύου είναι μια νέα ενότητα ρυθμίσεων που σας επιτρέπει να δείτε πόσα δεδομένα χρησιμοποιεί το Telegram και ποια μέρη του messenger καταναλώνουν περισσότερο την επισκεψιμότητά σας. Μπορείτε να δείτε ξεχωριστά στατιστικά στοιχεία για Wi-Fi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
    A GIF showing the latest changes in Telegram
  • Αυτόματη αποθήκευση εισερχόμενων μέσων αποθηκεύει τις εισερχόμενες φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο ρολό της κάμερας. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν αυτή τη ρύθμιση και να επιλέξουν τον τύπο πολυμέσων, το μέγιστο μέγεθος και τις συνομιλίες με αυτόματη αποθήκευση πολυμέσων.
  • Βελτιωμένα δικαιώματα πολυμέσων για τους διαχειριστές ομάδων επιτρέπουν τον καθορισμό του τύπου πολυμέσων που μπορούν να στείλουν οι συμμετέχοντες. Το Telegram υποστηρίζει εννέα τύπους πολυμέσων και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα μόνο πολυμέσων όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να στέλνουν μόνο φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικά μηνύματα κ.λπ.
  • Ετήσια συνδρομή Premium επιτρέπει την εξοικονόμηση έως και 40% στη συνδρομή Telegram Premium.
  • Βελτιώσεις bots Αφήστε τους προγραμματιστές να προσθέσουν ειδικά κουμπιά για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν ομάδες, κανάλια ή άτομα που πληρούν προκαθορισμένα κριτήρια.
  • Apple ID και Λογαριασμός Google. Το Telegram υποστηρίζει πλέον την εκ νέου καταγραφή με Apple ID ή Λογαριασμό Google χωρίς την εισαγωγή κωδικού SMS. Σημειώστε ότι αυτή η ρύθμιση δεν αντικαθιστά τον κωδικό πρόσβασης επαλήθευσης δύο βημάτων.
  • Νέο προσαρμοσμένο και κινούμενο emoji. Καμία ενημέρωση του Telegram δεν παρέχεται χωρίς επιπλέον κινούμενα emoji ή νέα προσαρμοσμένα πακέτα.

Η τελευταία ενημέρωση του Telegram είναι διαθέσιμη σε Windows, iOS, Android, Linux και macOS. Σημειώστε ότι η έκδοση του Microsoft Store ενδέχεται να λάβει αυτήν την έκδοση λίγο αργότερα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *