Η Microsoft λέει ότι το Xbox 360 Marketplace θα εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον Μάιο του 2023

Η Microsoft λέει ότι το Xbox 360 Marketplace θα εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον Μάιο του 2023

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ορισμένα παλαιότερα ψηφιακά παιχνίδια Xbox 360 θα αφαιρεθούν από το Xbox 360 Marketplace από τις 7 Φεβρουαρίου. Μετά τη δημοσίευση αυτού του μηνύματος, ένα άλλο εμφανίστηκε για λίγο στον ιστότοπο υποστήριξης προτού καταργηθεί:

Θα κλείσουμε το Xbox 360 Marketplace μέσα στον επόμενο χρόνο, γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε οποιαδήποτε παιχνίδια ή DLC 360 έως τον Μάιο του 2023.

Προτού αρχίσουν να πανικοβάλλονται όλοι οι κάτοχοι Xbox 360, η Microsoft διευκρίνισε από τότε ότι η ανάρτηση της σελίδας υποστήριξης ήταν, στην πραγματικότητα, εσφαλμένη. οΛογαριασμός Gematsu στο Twitter δημοσίευσε μια απάντηση από έναν εκπρόσωπο της Microsoft, η οποία ανέφερε:

Αυτό το μήνυμα δημοσιεύτηκε κατά λάθος και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το Xbox 360 Marketplace δεν θα κλείσει τον Μάιο του 2023.

Το ίδιο μήνυμα υπενθύμισε στους κατόχους Xbox 360 ότι η λίστα παιχνιδιών, DLC και περιεχομένου εντός παιχνιδιού που δημοσιεύτηκε προηγουμένως θα εξακολουθήσει να αφαιρείται από το Marketplace την επόμενη εβδομάδα. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα από τα παιχνίδια που είναι στη μαύρη λίστα διαγραφής, έχετε μόνο λίγες ημέρες για να τα αποκτήσετε. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα παιχνίδια που έχετε αγοράσει από το Xbox 360 Marketplace μπορούν να ληφθούν ξανά, εάν τα διαγράψετε από τον σκληρό σας δίσκο.

Η κονσόλα Xbox 360 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2005, πράγμα που σημαίνει ότι πλησιάζει τη 18η επέτειό της. Ενώ η Microsoft τελείωσε την παραγωγή της κονσόλας το 2016, συνεχίζει να υποστηρίζει το υλικό και το λογισμικό. Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η υποστήριξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *