Το νέο Microsoft Bing είχε πάνω από ένα εκατομμύριο εγγραφές στη λίστα αναμονής του σε 48 ώρες

Το νέο Microsoft Bing είχε πάνω από ένα εκατομμύριο εγγραφές στη λίστα αναμονής του σε 48 ώρες

Η Microsoft κυκλοφόρησε τη νέα της έκδοση της μηχανής αναζήτησης Bing την Τρίτη, με τη νέα της δυνατότητα chatbot AI. Ενώ η πλήρης έκδοση του νέου Bing είναι διαθέσιμη μόνο σε λίγους σχετικά χρήστες αυτήν τη στιγμή, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που θέλουν να  το ελέγξουν.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter σήμερα, ο Yusuf Mehdi, Εταιρικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτών της Microsoft, δήλωσε ότι 48 ώρες από την διαθεσιμότητας της λίστας αναμονής του Bing, πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα εγγράφηκαν για να αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα μηχανή αναζήτησης με δυνατότητα chatbot.

Ο αριθμός των χρηστών που γράφτηκαν στην λίστα συμπληρώνεται από τον αριθμό των λήψεων της εφαρμογής Bing για κινητά αυτήν την εβδομάδα. Η εταιρεία ανάλυσης data.ai αναφέρει ότι οι λήψεις της εφαρμογής Bing έχουν αυξηθεί κατά 10 φορές την κανονική ποσότητα δεδομένου ότι το νέο Bing παρουσιάστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα,

Η Microsoft είπε ότι σχεδιάζει να ανοίξει τη νέα και πλήρη εμπειρία Bing σε εκατομμύρια χρήστες κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες. Η αντίπαλός της Google έχει σχέδια να το λανσάρει το δικό του chatbot AI, που ονομάζεται Bard, στο ευρύ κοινό στο άμεσο μέλλον με όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας ζήτησε να το δοκιμάσουν εκ των προτέρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *