Samsung Galaxy Z Fold 3: Σοβαρά προβλήματα με την οθόνη του

Samsung Galaxy Z Fold 3: Σοβαρά προβλήματα με την οθόνη του

Αναρτήσεις και αναφορές από κατόχους του Samsung Galaxy Z Fold 3 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται που δείχνουν την εσωτερική οθόνη του τηλεφώνου να έχει  ένα ράγισμα ακριβώς στη μέση, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ορατή ζημιά ή φθορά σε άλλο σημείο του τηλεφώνου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτό συμβαίνει αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης 1 έτους.

Στο Reddit, ένας χρήστης με το όνομα Snoo_23916, μοιράστηκε τις εμπειρίες του στο /r/GalaxyFold subreddit, όπου άνοιξε την οθόνη για να δείξει σε έναν φίλο το τηλέφωνό του και άκουσε έναν ήχο κροτάλισμα. Μετά από αυτό, η δεξιά πλευρά της οθόνης δεν ανταποκρίνεται πλέον καθόλου στο άγγιγμα. Ασυνήθιστα, αναφέρουν επίσης ότι το τηλέφωνο άνοιγε μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα σε διάστημα 15 μηνών, επομένως η υπερβολική φθορά δεν φαίνεται να είναι ο ένοχος.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Άλλος χρήστης με το όνομα Mizderrung μοιράστηκε επίσης μια παρόμοια εμπειρία, με τη διαφορά ότι η συσκευή ήταν τριών μηνών και είχε αρνηθεί την εγγύησή καθώς η  Samsung  δηλώνει ότι υπήρχε ένα χτύπημα και ότι πρέπει να πληρώσουν 700 $ AUD για επισκευή.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν πολλά τα θύματα αυτών των αποτυχιών, εκτός από εκείνα στις Ηνωμένες Πολιτείες που μπορούν να προσπαθήσουν να δουν αν υπάρχουν λόγοι για ομαδική αγωγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *