Η Google διερευνά ζητήματα συγχρονισμού IMAP του Gmail που επηρεάζουν τους χρήστες του Outlook

Η Google διερευνά ζητήματα συγχρονισμού IMAP του Gmail που επηρεάζουν τους χρήστες του Outlook

Η Google διερευνά μια διακοπή της υπηρεσίας που επηρεάζει τους χρήστες του Gmail παγκοσμίως, η οποία προκαλεί προβλήματα κατά τον συγχρονισμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διακομιστές της Microsoft μέσω του Πρωτοκόλλου Πρόσβασης Μηνυμάτων Διαδικτύου (IMAP).

Σε συσκευές που επηρεάζονται, οι χρήστες του Gmail λένε ότι είναι δεν λαμβάνουν email και ότι έχουν επίσης προβλήματα συγχρονισμού των λογαριασμών τους στο Hotmail.

Επηρεασμένοι πελάτες αναφέρουν ότι είδαν το μύνημα  “Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά τον συγχρονισμό αυτού του φακέλου. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.”

“Δεν μπόρεσα να συγχρονίσω τον λογαριασμό μου Hotmail στην εφαρμογή Gmail τις τελευταίες μέρες, ο λογαριασμός μου στο Outlook συγχρονίζεται καλά, μόνο η εφαρμογή Gmail δεν λειτουργεί! Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να επιλύσω αυτό το πρόβλημα, αλλά τίποτα λειτουργεί», είπε ένας άλλος χρήστης .

Επιπλέον αναφορές δείχνουν ότι η εφαρμογή Gmail για κινητά είναι αυτή που επηρεάζεται από αυτά τα συνεχιζόμενα προβλήματα συγχρονισμού, με τις εφαρμογές για υπολογιστές να λειτουργούν όπως αναμένεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *