Bing Chat: τι προσφέρει η  τελευταία ενημέρωση  

Bing Chat: τι προσφέρει η  τελευταία ενημέρωση  

Η πρόσφατη δημόσια προεπισκόπηση της Microsoft για το νέο Bing Chat ήταν λίγο τρελή κατά καιρούς, καθώς το chatbot AI άρχισε να προσφέρει μερικές περίεργες αλληλεπιδράσεις με πολλούς χρήστες, ιδιαίτερα με μεγάλες περιόδους σύνδεσης. Πριν από μια εβδομάδα, η Microsoft έθεσε αυστηρούς περιορισμούς σε αυτές τις περιόδους λειτουργίας καθώς επιτρέπονταν 50 καθημερινές στροφές συνομιλίας(chat turns). Λίγες μέρες αργότερα, τα όρια αυξήθηκαν ελαφρώς στις 60 στροφές την ημέρα.

Νωρίς σήμερα, ο Mikhail Parakhin, επικεφαλής Διαφήμισης και Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft,δημοσιεύτηκε στο Twitter ότι η εταιρεία έχει ανοίξει τις εικονικές πύλες  για το Bing Chat, ανακοινώνοντας ότι ως μέρος μιας μεγάλης ενημέρωσης στο chatbot, έχει πλέον τεθεί σε ισχύ ένα νέο ημερήσιο όριο 100 στροφών συνομιλίας.

Ο Parakhin δήλωσε επίσης ότι οι στροφές του Bing Chat που είναι ερωτήματα SERP (Σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) δεν υπολογίζονται πλέον στο ημερήσιο όριο στροφών συνομιλίας. Επιπλέον, το ζήτημα των ορίων του Edge Sidebar έχει διορθωθεί.

Σε πιο πρόσφατες αναρτήσεις στο Twitter, ο Parakhin δήλωσε ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο σύστημα επισήμανσης. Λέει, “Θα πρέπει να δείτε σημαντικές βελτιώσεις αλληλεπίδρασης στην Bing Chat”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *