Chatbot GPT και στο  Snapchat+

Chatbot GPT και στο Snapchat+

Τα chatbots συνεχίζουν να είναι σε όλη τη μόδα τόσο στα τεχνολογικά όσο και στα κύρια μέσα ενημέρωσης.. Σήμερα, το Snapchat μπήκε σε αυτήν την τάση ανακοινώνοντας το δικό του chatbot, το My AI.

Αυτό το συνοδευτικό AI είναι μια πειραματική λειτουργία για συνδρομητές στην υπηρεσία Snapchat+. Αυτήν τη στιγμή η εγγραφή κοστίζει 3,99 $ το μήνα. Η ανάρτηση στο blog της ανακοίνωσης ανέφερε:

Η τεχνητή νοημοσύνη μου μπορεί να προτείνει ιδέες για δώρα γενεθλίων για το BFF σας, να προγραμματίσει ένα ταξίδι πεζοπορίας για ένα  Σαββατοκύριακο, να προτείνει μια συνταγή για δείπνο ή ακόμα και να γράψει ένα χαϊκού για το τυρί για τον φίλο σας που έχει εμμονή με το τσένταρ. Κάντε το My AI δικό σας δίνοντάς του ένα όνομα και προσαρμόζοντας την ταπετσαρία για τη συνομιλία σας.

Το AI μου χρησιμοποιεί τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το OpenAI, τους δημιουργούς του ChatGPT και την ίδια ομάδα που συνεργάστηκε με τη Microsoft στο Bing chatbot. Το Snapchat είναι αρκετά ανοιχτό ότι το AI μου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα στην αρχή και να κάνει λάθη,ρητό:

Όπως συμβαίνει με όλα τα chatbot που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, το My AI είναι επιρρεπές σε παραισθήσεις και μπορεί να εξαπατηθεί για να πει σχεδόν οτιδήποτε. Λάβετε υπόψη τις πολλές ελλείψεις του και συγγνώμη εκ των προτέρων! Όλες οι συνομιλίες με το My AI θα αποθηκευτούν και ενδέχεται να ελεγχθούν για να βελτιωθεί η εμπειρία του προϊόντος. Μην μοιράζεστε κανένα μυστικό με το My AI και μην βασίζεστε σε αυτό για συμβουλές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *