Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα αυτόνομο ψυγείο υγρού που θα λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο

Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα αυτόνομο ψυγείο υγρού που θα λειτουργεί με οποιοδήποτε τηλέφωνο

H OnePlus χρησιμοποιεί το Mobile World Congress 2023 να επιδεικνύουν το OnePlus 11 Concept, μια έκδοση του smartphone OnePlus 11 με ενεργό σύστημα υγρής ψύξης. Αυτό το τηλέφωνο δεν θα κυκλοφορήσει, αλλά η εταιρεία πρόκειται να πουλήσει κάτι παρόμοιο. ένα αυτόνομο υγρό ψυγείο τηλεφώνου που έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στο MWC 2023.

Αυτή η συσκευή ονομάζεται Liquid Cooler OnePlus 45W. Αποτελείται από ένα θερμοηλεκτρικό κουτί ψύξης που συνδέεται με ένα κλιπ μέσω ενός καλωδίου. Συνδέετε το κλιπ με ελατήριο στο πίσω μέρος σχεδόν οποιουδήποτε τηλεφώνου και το κουτί του ψυγείου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι, ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, η θερμοκρασία στο τηλέφωνο με το συνδεδεμένο κλιπ μπορεί να μειωθεί έως και 20 βαθμούς.

Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες που παίζουν παιχνίδια για κινητά υψηλότερης κατηγορίας να έχουν περισσότερους ρυθμούς καρέ και μια πιο σταθερή εμπειρία παιχνιδιού συνολικά. Η αναφορά λέει ότι το τηλέφωνο με το κλιπ ψύξης είναι πράγματι πολύ κρύο στην αφή, οπότε φαίνεται ότι θα λειτουργήσει καλά. Μια μεγάλη προειδοποίηση είναι ότι το τηλέφωνο δεν μπορεί να φορτιστεί την ίδια στιγμή που ψύχεται.

Η OnePlus λέει ότι αυτό το αυτόνομο υγρό ψυγείο τηλεφώνου θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη για τη διαθεσιμότητα ή την τιμή, θα φανταζόμασταν ότι δεν θα είναι φθηνό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *