iPhone SE  :  θα κυκλοφορήσει ως κλώνος του iPhone 14  

iPhone SE  :  θα κυκλοφορήσει ως κλώνος του iPhone 14  

Πίσω στις αρχές Ιανουαρίου, ακούσαμε ότι η Apple υποτίθεται τελείωσε τη σειρά iPhone SE. Τώρα, λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, ακούμε από την ίδια πηγή ότι έχει αναβιώσει.

Ο διάσημος προμηθευτής φημών και αναλύσεων που σχετίζονται με την Apple, ο Ming-Chi Kuo επιστρέφει με μια αναφορά σήμερα που αναφέρει ότι το επόμενο iPhone SE θα κατασκευαστεί με τα στοιχεία του iPhone 14 , με οθόνη OLED ίδιου μεγέθους 6,1 ιντσών. Και έτσι αυτό θα ήταν το πρώτο iPhone SE που θα κυκλοφορούσε με OLED και όχι LCD. Το πάνελ μπορεί να κατασκευάζεται από την BOE.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο iPhone που θα χρησιμοποιεί το τσιπ 5G βασικής ζώνης 5G της Apple, το οποίο υποτίθεται ότι θα κατασκευαστεί σε διαδικασία 4nm και θα υποστηρίζει μόνο Sub6 5G και όχι mmWave. Το επόμενο iPhone SE θα χρησιμεύσει ως πειραματόζωο για αυτό το τσιπ – εάν υπάρχουν προβλήματα, θα εμφανιστούν στο φθηνότερο iPhone, όχι σε κάποιο από τα πολύ πιο προσοδοφόρα ακριβά μοντέλα.

Το αν η σειρά iPhone 16 το 2024 θα χρησιμοποιεί το τσιπ 5G της Apple μένει να φανεί. Προς το παρόν, τα κύρια τεχνικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν σχετίζονται με το mmWave και τις δορυφορικές επικοινωνίες, τις οποίες το τσιπ θα έπρεπε να υποστηρίζει για να μπει στα Pro iPhone.

Η παραγωγή για το επόμενο iPhone SE αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024. Λόγω της αργής αλλαγής από τα μόντεμ Qualcomm, η επιχείρηση Apple της Qualcomm αναμένεται να μειωθεί «σημαντικά» τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *