Τα Windows 11 θα επιτρέπουν επιτέλους στους χρήστες iPhone να στέλνουν μηνύματα και να καλούν από υπολογιστές

Τα Windows 11 θα επιτρέπουν επιτέλους στους χρήστες iPhone να στέλνουν μηνύματα και να καλούν από υπολογιστές

Η Microsoft έχει μόλις ανακοίνωσε τη μεγάλη ενημέρωση “Moment 2” για τα Windows 11 με πολλά νέα  χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει μια προεπισκόπηση της νέας λειτουργίας της εφαρμογής Phone Link for iOS. Εάν είστε μέλος του προγράμματος Windows Insider, θα λάβετε τις πρώτες πληροφορίες για να ελέγξετε αυτήν την προσθήκη, με ορισμένα μέλη του προγράμματος να τη λαμβάνουν κάποια στιγμή αυτήν την εβδομάδα. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους κατόχους υπολογιστών Windows 11 να βλέπουν κλήσεις και μηνύματα από το iPhone τους που έχουν κάνει σύζευξη.

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft λέει ότι αυτή η πρώτη προεπισκόπηση θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των Windows 11 που έχουν εγγραφεί σε οποιοδήποτε από τα τρία κανάλια Windows Insider. Ενώ η προεπισκόπηση του Phone Link για iOS θα ελέγχεται από έναν διακομιστή cloud, οι Insiders θα συνεχίσουν να χρειάζονται ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link στην έκδοση 1.23012.169.0 ή νεότερη. Ενώ ένας μικρός αριθμός Insiders θα λάβει αυτήν την προεπισκόπηση αυτή την εβδομάδα, θα επεκταθεί σε περισσότερα μέλη του προγράμματος τις επόμενες εβδομάδες.

The Phone Link for Windows 11 app with iPhone support

Εάν είστε ένας από τους Windows Insiders που έχουν επιλεγεί για τη δοκιμή της νέας έκδοσης της εφαρμογής, θα πρέπει να δείτε το κουμπί iPhone στην ενημερωμένη εφαρμογή για να κάνετε κλικ ή να πατήσετε για να προχωρήσετε στη σύζευξη των Windows 11 με το iPhone. 

Η Microsoft αναφέρει:

“Αφού επιλέξετε το iPhone, η καθοδηγούμενη εγκατάσταση θα ξεκινήσει για τη σύζευξη του iPhone σας. Θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε ένα σύνολο βημάτων που θα σας καθοδηγήσουν να αντιστοιχίσετε το iPhone και τον υπολογιστή σας μέσω Bluetooth. Αυτό θα ξεκινήσει αφού σαρώσετε έναν κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε στα βήματα επιβεβαίωσης που μας βοηθούν να επιβεβαιώσουμε ότι το τηλέφωνο και ο υπολογιστής βρίσκονται εντός εμβέλειας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι ο κωδικός στο Phone Link ταιριάζει με τον κωδικό που εμφανίζεται στο iPhone σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύζευξη, θα σας ζητηθεί να εκχωρήσετε ένα σύνολο αδειών που μας επιτρέπουν να συγχρονίζουμε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο στον Σύνδεσμο τηλεφώνου.”

Μετά από αυτό, ο υπολογιστής σας με Windows 11 θα μπορεί να σας δείχνει τις κλήσεις, τα μηνύματα και τη λίστα επαφών του iPhone σας. Ωστόσο, αυτή η έκδοση της εφαρμογής Phone Link δεν σας επιτρέπει να στέλνετε απαντήσεις σε ομαδικά μηνύματα ή να στέλνετε πολυμέσα σε μηνύματα. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε ή εάν η εφαρμογή θα προσθέσει αυτές τις δυνατότητες στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *