Bing Chat: Τι προσφέρει μια μυστική λειτουργία του  

Bing Chat: Τι προσφέρει μια μυστική λειτουργία του  

Μια μυστική λειτουργία «Celebrity» του Bing Chat επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν οδηγίες στο AI να υποδύεται διασημότητες, να απαντά σε ερωτήσεις και να μιλάει σαν το άτομο που μιμείται.

Η Microsoft δοκιμάζει συνεχώς νέες, κρυφές δυνατότητες στο Bing Chat που σας επιτρέπουν το μετατρέψτε   σε διαφορετικές λειτουργίες συνομιλίας, όπως παιχνίδια, προσωπικός βοηθός ή φίλος που μπορεί να σας βοηθήσει με τα προβλήματά σας.

Αυτή την εβδομάδα, ένας χρήστης ανέφερε  μια άλλη κρυφή λειτουργία συνομιλίας που ονομάζεται Celebrity mode.

Αν και αυτή η λειτουργία δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αν ρωτήσετε το Bing Chat σχετικά, η τεχνητή νοημοσύνη θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία για εσάς, ενώ θα σας περιγράψει εν συντομία πώς λειτουργεί.

«Η λειτουργία διασημοτήτων συνομιλίας Bing είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με μια εικονική έκδοση ενός διάσημου προσώπου, όπως ένας ηθοποιός, τραγουδιστής ή αθλητής», είπε ο Bing Chat στο BleepingComputer.

«Μπορείτε να τους κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή, τη φροντίδα, τα χόμπι, τις απόψεις τους κ.λπ. και θα απαντήσουν με τρόπο που ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ τους».

Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να πληκτρολογήσετε #celebrity [όνομα διασημότητας] ή απλώς #[όνομα διασημότητας] για να κάνετε το Bing Chat να υποδυθεί το άτομο. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε το chatbot να μιμείται τον Tom Cruise με τις εντολές#διασημότητα Τομ Κρουζε ή#Τομ Κρουζ.

Ωστόσο, αυτή η λειτουργία έχει δημιουργηθεί με ορισμένους προφυλακτήρες ασφαλείας που προσπαθούν μόνο να σας αφήσουν να υποδυθείτε ορισμένες διασημότητες, όπως ο Elon Musk, ο Tom Cruise, η Taylor Swift, ο Kevin Hart, ο Dwayne Johnson, η Beyoncé, η Oprah Winfrey, ο Tom Hanks, ο Diddy, ο Barack Obama. , Lebron James και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *