Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei μοιράζεται μια φωτογραφία από το P60 Pro

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei μοιράζεται μια φωτογραφία από το P60 Pro

Ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei, Richard Yu, οδηγεί την εταιρεία του σε δύσκολες στιγμές, αλλά ούτε αυτός ούτε η ομάδα του έχουν χάσει το πάθος τους για τη φωτογραφία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δημοσίευσε αυτή την «τυχαία φωτογραφία» από ένα επερχόμενο τηλέφωνο :

Ο Yu δεν προσπάθησε να κρύψει ποιο τηλέφωνο είναι αυτό, η ανάρτηση στο Weibo φέρει την ένδειξη “από το Huawei P60 Pro”. Προφανώς αυτή είναι μια εικόνα από την τηλεφακό κάμερα, όπως ακριβώς και η παρτίδα εικόνων από την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή η κάμερα συγκεκριμένα λέγεται ότι διαθέτει αισθητήρα 64MP OmniVision OV64B και φακό με μεγέθυνση 3,5x. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο αισθητήρας φέρεται να έχει ένα χρωματικό φίλτρο RYYB, μια μακροχρόνια ειδικότητα της Huawei.

Όσο για τις άλλες κάμερες, θα πρέπει να είναι ένα ζευγάρι μονάδων 50MP – μια Sony IMX888 στην κύρια και μια IMX858 στην εξαιρετικά ευρεία.Μη επιβεβαιωμένες προδιαγραφές διεκδικήστε οθόνη 6,6″ QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz (μείωση φωτισμού PWM 1.920 Hz), μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 100 W, βαθμολογία IP68 και HarmonyOS 3.0.

Η πρώτη αναφορά ισχυρίστηκε ότι το τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1, αν και μεταγενέστερες διαρροές έδειξαν αντ ‘αυτού το 8 Gen 2 (σημείωση: και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για τσιπ μόνο 4G λόγω εμπορικών περιορισμών).

Huawei CEO shares a photo from the P60 Pro

Αναμένεται επίσης ένα Huawei P60 , το οποίο θα πρέπει να μεταβεί σε ρύθμιση 52+50+16MP (κύριο IMX789, IMX858 ultra wide και IMX351 για τη μονάδα τηλεφώνων).

Επιστρέφοντας στο δείγμα της κάμερας που κοινοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei, είναι μια πραγματικά δύσκολη λήψη – το τηλέφωνο είχε αρκετό δυναμικό εύρος όχι μόνο για το τεχνητό φωτισμένο κτίριο σε μαύρο φόντο, αλλά κατάφερε επίσης να επιλύσει τις λεπτομέρειες στο φεγγάρι. Δεν αγοράζουμε το σχόλιο “τυχαία φωτογραφία”, και πάλι αυτό είναι αρκετά ευέλικτο.

Η Huawei αναμένεται να κάνει επίσημη τη σειρά P60 αργότερα αυτόν τον μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *