Ενδέχεται να υπάρξει σύντομα μια νέα επιλογή για κάρτες επέκτασης αποθήκευσης Xbox Series X|S

Ενδέχεται να υπάρξει σύντομα μια νέα επιλογή για κάρτες επέκτασης αποθήκευσης Xbox Series X|S

Οι κάτοχοι Xbox Series X και S που αναζητούν έναν νέο και προσιτό τρόπο επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου στις κονσόλες παιχνιδιών της Microsoft ενδέχεται να έχουν σύντομα μια νέα επιλογή. Ο ιστότοπος της Best Buy   έχει δημοσιεύσει μια νέα καταχώριση για μια κάρτα επέκτασης Xbox 1 TB που κατασκευάστηκε από τη Western Digital, με την επωνυμία της WD_Black.

Η καταχώριση δείχνει μια τιμή 179,99 $ για την κάρτα επέκτασης, αλλά δείχνει επίσης ότι είναι “sold out”. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ούτε η Microsoft ούτε η WD το έχουν ανακοινώσει επίσημα. Προηγουμένως, η Microsoft έδωσε τα δικαιώματα για κάρτες επέκτασης Xbox στη Seagate και σε αυτήν την εταιρεία  και αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμες επιλογές αποθήκευσης 1 TB και 2 TB. Ωστόσο, και τα δύο είναι πιο ακριβά από το MSRP για την έκδοση WD_Black 1TB στον ιστότοπο του Best Buy. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη νέα κάρτα επέκτασης και εάν η WD θα δημιουργήσει άλλες σε διαφορετικά μεγέθη αποθήκευσης.

Φυσικά, η WD διαθέτει ήδη εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που κατασκευάστηκαν για να λειτουργούν με τις κονσόλες Xbox Series X και S. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση 12 TB με επωνυμία Xbox και έναν μήνα Xbox Game Pass απεριόριστο δωρεάν,για 259,99 $ ή 40 $ με έκπτωση 299,99 $ στην κανονική τιμή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *