Η Honor διαφημίζει την κάμερα του Magic5 Pro

Η Honor διαφημίζει την κάμερα του Magic5 Pro

Το Honor Magic5 Pro είναι ένα από τα κορυφαία smartphones που κυκλοφόρησαν φέτος. Η ρύθμιση της τριπλής κάμερας 50 MP παρείχε εξαιρετικές λήψεις σε όλα τα σενάρια λήψης κατά τη διάρκεια των δοκιμών και τώρα η μάρκα μοιράζεται ορισμένες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια σχετικά με τη διαδικασία ανάπτυξης της μηχανής κάμερας του Magic5 Pro και τον τρόπο δοκιμής της στα εργαστήρια Έρευνας και Ανάπτυξης της Honor.

Το ειδικό εργαστήριο κάμερας της Honor μπορεί να δοκιμάσει διάφορες σκηνές λήψης, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών φωτισμού, της ταχύτητας κλείστρου και της απόστασης. Η Honor ξεκίνησε μια διαδικασία ανάπτυξης 18 μηνών για το Honor Image Engine της, η οποία περιλαμβάνει νέο πηγαίο κώδικα και βελτιστοποιήσεις αλγορίθμων για τις κάμερες του Magic5 Pro. Η Honor συνεργάστηκε επίσης στενά με την Qualcomm για να αξιοποιήσει τον Snapdragon AI του κατασκευαστή chip, με αποτέλεσμα μεγαλύτερα διαστήματα κρυφής μνήμης δεδομένων.

Η Honor εκπαίδευσε το δίκτυο τεχνητής νοημοσύνης της με περισσότερες από 270.000 εικόνες σε συνδυασμό με βελτιωμένους αλγόριθμους για την ανίχνευση κίνησης, την αναγνώριση αντικειμένων και την αναγνώριση σκηνής. Το δελτίο τύπου της Honor υπερηφανεύεται επίσης για την αυξημένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης στο Magic5 Pro, η οποία είναι αυξημένη κατά 245%, σε σύγκριση με Magic4 Pro από πέρυσι.

Η Honor έδωσε επίσης προτεραιότητα στην προστασία των ματιών κατά την ανάπτυξη του Magic5 Pro, κερδίζοντας την πρώτη TÜV Rheinland Circadian Friendly Certification για φιλτράρισμα μπλε φωτός και ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος. Το Magic5 Pro διαθέτει επίσης μια νέα δυνατότητα δυναμικής μείωσης της φωτεινότητας που αναπτύχθηκε με δεδομένα από περισσότερους από 10.000 χρήστες. Επιπλέον, η Honor δαπάνησε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια σε εσωτερικό εξοπλισμό δοκιμών ποιότητας για περισσότερα από 200 πρότυπα δοκιμών πιστοποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *