Samsung Galaxy Watch5 & Watch5 Pro:  ενεργοποιείται η μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος 

Samsung Galaxy Watch5 & Watch5 Pro:  ενεργοποιείται η μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος 

Η Samsung ανακοίνωσε  ότι τα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ενσωματωμένους αισθητήρες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του δέρματος. Τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της λειτουργίας παρακολούθησης κύκλου στην εφαρμογή Samsung Health, η οποία επί του παρόντος βασίζεται στην παρακολούθηση βάσει ημερολογίου.

Τα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2022 και διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας με υπέρυθρες ακτίνες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τη Samsung, η παρακολούθηση των αλλαγών της θερμοκρασίας του δέρματος θα παρέχει μια καλή εκτίμηση της βασικής θερμοκρασίας του σώματος σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Αυτό θα επέτρεπε στο smartwatch να παρακολουθεί την ωορρηξία και να προβλέπει καλύτερα πότε θα ξεκινήσει η επόμενη περίοδος.

Για το σκοπό αυτό, η Samsung χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που αναπτύχθηκε από την Natural Cycles ως μέρος της συνεργασίας της που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Η Samsung λέει ότι όλα τα δεδομένα θερμοκρασίας που συλλέγονται από το smartwatch αποθηκεύονται τοπικά και διατηρούνται κρυπτογραφημένα για επιπλέον μυαλό. Ωστόσο, προσθέτει στα ψιλά γράμματα ότι η δυνατότητα προορίζεται για χρήστες ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Παρακολούθηση Κύκλου μπορεί επίσης να αξιολογήσει τα συμπτώματα που έχουν καταχωριστεί στο ημερήσιο ημερολόγιο και να προτείνει χρήσιμες συμβουλές, όπως ο προγραμματισμός μιας χαλαρωτικής ημέρας για την αντιμετώπιση της κόπωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *