Epic Games:  απέκτησε μια ακόμη εταιρεία προγραμματισμού 

Epic Games:  απέκτησε μια ακόμη εταιρεία προγραμματισμού 

Η Epic Games συνεχίζει να επεκτείνει την εμβέλειά της στη βιομηχανία παιχνιδιών. Ο δημιουργός του επιτυχημένου παιχνιδιού free-to-play Fortnite , μόλις ανακοίνωσε την εξαγορά του προγραμματιστή AQUIRIS με έδρα τη Βραζιλία.

Το σημερινό δελτίο τύπου σημειώνει ότι η Epic προηγουμένως έκανε μια επένδυση στο AQUIRIS στις αρχές του 2022. Τώρα, το στούντιο αγοράστηκε πλήρως από την Epic, και μαζί με αυτό έρχεται μια αλλαγή ονόματος σε Epic Games Brazil. Οι συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι της αγοράς δεν έγιναν γνωστοί.

Πριν αγοραστεί σήμερα, το AQUIRIS ήταν γνωστό σαν κατασκευαστής του Wonderbox για κινητά και για κατόχους συσκευών iOS, μαζί με τίτλους για κινητά όπως Horizon Chase και Looney Tunes World of Mayhem. Η Epic Games λέει ότι αυτά τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται. Η Epic Games Brazil θα βοηθήσει επίσης τώρα στη δημιουργία νέου περιεχομένου γιαFortnite.

Η Epic έχει αποκτήσει μια σειρά από εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια. Ορισμένες ήταν εταιρείες που δημιουργούν εργαλεία για να βοηθήσουν στη δημιουργία παιχνιδιών, όπως το RAD Game Tools και το SuperAwesome. Έχει επίσης αγοράσει στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, όπως την  Mediatonic, και την Psyonix.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *