WhatsApp:  σάς επιτρέπει πλέον να κρατάτε τα μηνύματα που εξαφανίζονται

WhatsApp:  σάς επιτρέπει πλέον να κρατάτε τα μηνύματα που εξαφανίζονται

Σήμερα το WhatsApp αποκάλυψε επίσημα την τελευταία του λειτουργία και είναι μια ανατροπή στην Λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020. Ονομάζεται Keep in Chat και βασικά σας επιτρέπει να διατηρήσετε κείμενα που χρειάζεστε για αργότερα, ακόμα κι αν είναι τύπου εξαφάνισης.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι ότι, μόλις αποφασίσετε να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που εξαφανίζεται, ο αποστολέας ειδοποιείται και έχει τη δυνατότητα να ασκήσει βέτο. Μόλις ο αποστολέας πει ότι ένα μήνυμα δεν μπορεί να διατηρηθεί, αυτή η απόφαση είναι οριστική και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κρατήσει. Το μήνυμα αναπόφευκτα θα διαγραφεί όταν λήξει το χρονόμετρο.

Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για να επιτραπεί η αποθήκευση ορισμένων μηνυμάτων που εξαφανίζονται χωρίς να καταστεί η όλη ιδέα εντελώς άσκοπη. Δεν είναι πιθανό να έχει τεράστια χρήση – ή μάλλον, τεράστιο αριθμό εγκρίσεων αποστολέων, διαφορετικά γιατί δεν θα στέλνουν απλώς κανονικά μηνύματα; – αλλά εξακολουθεί να είναι σίγουρα στην κατηγορία «ωραίο να έχεις».

Τα αποθηκευμένα μηνύματα θα σημειώνονται με ένα εικονίδιο σελιδοδείκτη και αυτά θα είναι διαθέσιμα σε εσάς, οργανωμένα από συνομιλία, στο φάκελο Διατηρημένα μηνύματα. Η λειτουργία Keep in Chat θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για όλους τους χρήστες «τις επόμενες εβδομάδες», λέει το WhatsApp.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *