Πότε θα ανακοινώσει  η  Rockstar Games  το GTA 6 

Πότε θα ανακοινώσει  η  Rockstar Games  το GTA 6 

Σύμφωνα με αρκετούς ισχυρισμούς από τη βιομηχανία  παιχνιδιών, η σειρά Grand Theft Auto ενδέχεται να λάβει την επόμενη δόση της σύντομα. Το GTA 6 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και οι αναφορές αναφέρουν ότι η Take Two, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games, θα ανακοινώσει επίσημα το νέο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της κλήσης των επενδυτών της στις 17 Μαΐου.

Ένας χρήστης δημοσίευσε πρόσφατα στο Twitter μια ασυνάρτητη σειρά από προτάσεις, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία με τον CEO του Take Two, Strauss Zelnick. Είπε επίσης, «Το Grand Theft Auto 6 θα είναι μια για πάντα αξέχαστη στιγμή» και μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι θα είναι μέρος του παιχνιδιού ή τουλάχιστον θα έχει πικάντικες πληροφορίες για να κάνει τους παίκτες να ξεκινήσουν.

Ο Tez2, ένας άλλος χρήστης που συχνά διαρρέει πληροφορίες για τα Rockstar Games, αποκάλυψε ότι η ετήσια καλοκαιρινή ενημέρωση για το GTA Online μπορεί να περιλαμβάνει teaser για το ενδεχόμενο GTA 6, επίσης στυλιζαρισμένο ως GTA VI. Οι εικασίες συνεχίζονται για αρκετά χρόνια, καθώς η κοινότητα του gaming περιμένει ακόμα ένα νέο παιχνίδι, δέκα χρόνια μετά την άφιξη του GTA V και την καθηλωτική ατμόσφαιρα και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα πάνω από το Los Santos.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *