Microsoft : Ποια σημαντική αλλαγή φέρνει στο Teams Android

Microsoft : Ποια σημαντική αλλαγή φέρνει στο Teams Android

Μια νέα ενημέρωση στον οδικό χάρτη του Microsoft 365 επιβεβαίωσε ότι η Microsoft θα επιτρέψει σύντομα στους διαχειριστές IT να παρακολουθούν και να παύουν τις αυτόματες ενημερώσεις υλικολογισμικού στο Teams για Android, πιο συγκεκριμένα στο Teams Rooms σε Android και σε τηλέφωνα, πάνελ και οθόνες Teams που βασίζονται σε Android. Αυτό προστέθηκε στον οδικό χάρτη νωρίτερα σήμερα και θα επιτρέψει στους διαχειριστές να έχουν περισσότερο έλεγχο των ενημερώσεων υλικολογισμικού.

Το υλικολογισμικό της συσκευής, μεταξύ άλλων, μπορεί να ενημερωθεί εξ αποστάσεως μέσω του Κέντρου Διαχειριστή της ομάδας και η νέα δυνατότητα θα λειτουργεί επίσης με παρόμοιο τρόπο. Το αναγνωριστικό για τη νέα αλλαγή είναι 119389 και αυτό λέει:

Microsoft Teams: Παρακολούθηση και παύση αυτόματων ενημερώσεων υλικολογισμικού για συσκευές Teams που βασίζονται σε Android στο Κέντρο διαχείρισης ομάδων

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι διαχειριστές IT μπορούν να παρακολουθούν ποιο υλικολογισμικό διατίθεται μέσω αυτόματων ενημερώσεων μέσω του Κέντρου διαχείρισης ομάδων και πότε. Επιπλέον, οι αυτόματες ενημερώσεις μπορούν να τεθούν σε προσωρινή παύση, δίνοντας χρόνο για την επικύρωση σεναρίων. Αυτή η λειτουργία ισχύει για Teams Rooms σε Android και Teams τηλέφωνα, πάνελ και οθόνες Android.

Αν και το Κέντρο Διαχειριστή του Teams προωθεί μόνο ενημερώσεις που φέρουν την ετικέτα “Επαληθεύτηκε από τη Microsoft”, είτε είναι αυτόματες είτε μη αυτόματες, αυτή η νέα επιλογή θα δώσει στους διαχειριστές πρόσθετη ευελιξία, καθώς οι αυτόματες ενημερώσεις μπορούν πλέον να τεθούν σε προσωρινή παύση. Η λειτουργία έχει οριστεί να είναι γενικά διαθέσιμη τον επόμενο μήνα.

H Microsoft λέει ότι οι αυτόματες ενημερώσεις θα επιταχυνθούν τις επόμενες ημέρες, οπότε ίσως αυτή η δυνατότητα να είναι χρήσιμη στους διαχειριστές του συστήματος τότε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *