Η Microsoft κυκλοφορεί νέες δωρεάν εικονικές μηχανές αξιολόγησης των Windows 11

Η Microsoft κυκλοφορεί νέες δωρεάν εικονικές μηχανές αξιολόγησης των Windows 11

Οι προγραμματιστές και οι λάτρεις που θέλουν να δοκιμάσουν τα Windows 11 και τα εργαλεία προγραμματισμού τους μπορούν να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Windows 11 Development Environment (WDE), γνωστή και ως “δωρεάν εικονικές μηχανές Windows 11 από τη Microsoft”, από τον επίσημο ιστότοπο. Η Microsoft έχει μεταφέρει τις εικονικές μηχανές της στην έκδοση 2304 και έχει ορίσει την ημερομηνία λήξης στις 18 Ιουλίου 2023.

Το περιβάλλον ανάπτυξης των Windows 11 περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας προγραμματιστής για να ξεκινήσει τη δημιουργία εφαρμογών για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Οι εικονικές μηχανές είναι προκατασκευασμένες για τέσσερις υπηρεσίες εικονικοποίησης: VMWare, Hyper-V δεύτερης γενιάς, VirtualBox και Parallelsκαι περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Windows 11 Enterprise edition build 22621.1555 (Moment 2 Update)
  • Visual Studio 2022 Community Edition με ενεργοποιημένο το UWP, το .NET Desktop, το Azure και το Windows App SDK για φόρτους εργασίας C#
  • Το υποσύστημα Windows για Linux 2 ενεργοποιήθηκε με εγκατεστημένο το Ubuntu
  • Εγκαταστάθηκε το τερματικό των Windows
  • Η λειτουργία προγραμματιστή ενεργοποιήθηκε

Οι εικονικές μηχανές της Microsoft είναι δωρεάν κατά την περίοδο αξιολόγησης. Στις 18 Ιουλίου 2023, το λειτουργικό σύστημα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε ένα έγκυρο κλειδί άδειας χρήσης Enterprise για να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Το φόντο της επιφάνειας εργασίας θα γίνεται μαύρο και το λειτουργικό σύστημα θα απενεργοποιείται κάθε ώρα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του πιο πρόσφατου περιβάλλοντος ανάπτυξης των Windows 11 από την επίσημη ιστοσελίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 23 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο και ο υπολογιστής σας μπορεί να διαθέσει 8 GB μνήμης RAM για την εκτέλεση του WDE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *