Call of Duty: Προβλήματα λειτουργίας

Call of Duty: Προβλήματα λειτουργίας

Στο Call of Duty για υπολογιστές γραφείου , οι παίκτες αντιμετωπίζουν ένα παράπονο με Call of Duty Warzone 2 και Modern Warfare 2  . Λόγω ενός σφάλματος στον πρόγραμμα εκκίνησης , σχεδόν αμέσως κατέρρευσε  μετά την εκκίνηση..

Το franchise Call of Duty δημοσιεύεται από την Activision Blizzard, μια εταιρεία την οποία η Microsoft προσπαθεί να αποκτήσει. Περνάει ρυθμιστικά εμπόδια σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο,όπου το CMA μπλοκάρει την απόκτηση. Ενώ το διαδίκτυο είναι καυτό σε αυτό το θέμα, ένα άλλο θέμα σε δύο από τα παιχνίδια τους κερδίζει έδαφος.

Μια ενημέρωση δόθηκε στις 12 Απριλίου 2023, για την 3η σεζόν του Warzone 2 και Modern Warfare 2  η οποία επηρεάστηκε από ένα πρόβλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες υπολογιστών να μην μπορούν να ξεκινήσουν, πόσο μάλλον να παίξουν. Αυτό το θέμα τέθηκε από πολλούς στον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter αφού δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις μέσω του συστήματος υποστήριξης πελατών της εταιρείας. Η μόνη απάντηση που έλαβαν οι παίκτες ήταν ότι η εταιρεία ερευνούσε  τις αναφορές.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν ανοίξει αμέτρητα θέματα στο Reddit, στο Steam και στο Twitter σχετικά με το θέμα. 

Οι χρήστες έχουν εντοπίσει ότι το πρόβλημα επηρεάζει κυρίως τους παίκτες που τρέχουν σε GPU και υλικό AMD Vega. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει αναφέρει το ίδιο πρόβλημα σε πλατφόρμες Intel ή NVIDIA. Προς το παρόν, καμία ενημέρωση δεν έχει προωθηθεί για την επίλυση του σφάλματος. Μείνετε συντονισμένοι για να λαμβάνετε ειδοποίηση μόλις κυκλοφορήσει μια επιδιόρθωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *