Microsoft:   ανακοινώνει μια νέα και απλοποιημένη εμπειρία Home για το Xbox Insiders

Microsoft:   ανακοινώνει μια νέα και απλοποιημένη εμπειρία Home για το Xbox Insiders

Η Microsoft ανακοίνωσε έναν επανασχεδιασμένο πίνακα ελέγχου για το Xbox Insiders στο Alpha Skip-Ahead και στο Alpha Ring. Η πιο πρόσφατη έκδοση αναφέρεται στα σχόλια που συγκέντρωσε η Microsoft κατά τη διάρκεια των πολύμηνων πειραμάτων του με την Αρχική οθόνη, όπως προβλήματα χώρου με μια νέα παραλλαγή πίνακα εργαλείων και μια υπερβολικά γεμάτη διάταξη διεπαφής χρήστη.

Δείτε τι θα προσφέρει η αναθεωρημένη παραλλαγή αυτή την εβδομάδα σε όσους δοκιμάζουν πρώιμες ενημερώσεις Xbox:

  • Απλοποιημένη πλοήγηση με καλύτερη πρόσβαση στο Microsoft Store, το Xbox Game Pass, την αναζήτηση και τις ρυθμίσεις. Όλες αυτές οι επιλογές είναι πλέον διαθέσιμες στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης.
  • Ακατάστατη διάταξη ταμπλό με περισσότερη έμφαση και χώρο για το φόντο σας. Ορισμένα πλακίδια είναι πλέον μικρότερα, ενώ άλλα η Microsoft μετακινήθηκε στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Μια νέα αποκριτική λειτουργία τέχνης θα αλλάξει το φόντο του ταμπλό σας για να αναδείξει την όμορφη τέχνη που σχετίζεται με κάθε παιχνίδι.
  • Το πλακίδιο “Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου” τώρα μπορεί να σας ενημερώσει εάν μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι χρειάζεται την προσοχή σας.

Η Microsoft πρόσθεσε ότι οι ανακοινωθείσες αλλαγές δεν αντιπροσωπεύουν την τελική εμπειρία, επομένως οι Xbox Insiders μπορούν να αναμένουν περισσότερες τροποποιήσεις και βελτιώσεις πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *