Microsoft Teams : τι προσφέρει η νέα εφαρμογή Πληρωμές  

Microsoft Teams : τι προσφέρει η νέα εφαρμογή Πληρωμές  

Εάν βρίσκεστε σε μια σύσκεψη του Microsoft Teams, πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να συνομιλείτε με τους συναδέλφους σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επιλέξετε την συνομιλία σε μια συνάντηση μέσω ενός 3D avatar, ή να βάλετε  ένα διασκεδαστικό φίλτρο Snapchat, μεταξύ άλλων. Σήμερα, η Microsoft λανσάρει έναν τρόπο ώστε οι συναντήσεις του Teams να δέχονται πραγματικά πληρωμές κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα της εφαρμογή Teams Payment είναι πλέον διαθέσιμη σε δημόσια έκδοση προεπισκόπησης. Οι χρήστες μπορούν να δουν τις πληρωμές που λαμβάνουν στην εφαρμογή ή ακόμη και μελλοντικές πληρωμές που μπορεί να οφείλονται ακόμη. Αν αναρωτιέστε σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η νέα εφαρμογή, η Microsoft έχει μερικές ιδέες:

Για παράδειγμα, ένας δικηγόρος ή ένας οικονομικός σύμβουλος μπορεί να συλλέγει πληρωμές για συμβουλευτικά ραντεβού, ένας εκπαιδευτής ακινήτων μπορεί να κάνει το ίδιο για συνεδρίες ανανέωσης άδειας ή ένας δάσκαλος για μαθήματα διδασκαλίας — όλα αυτά ενώ ο πελάτης ασχολείται με αυτά.

Η εφαρμογή Πληρωμές είναι τώρα διαθέσιμο στο Teams store για λήψη. Προς το παρόν, είναι μόνο για κατοίκους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και για συνδρομητές του Teams Essentials και των επαγγελματικών χρηστών του Microsoft 365. Η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος διαδικτυακές πληρωμές μέσω PayPal και Stripe, αλλά θα επεκταθεί για να υποστηρίξει το GoDaddy κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *