Πιθανό τέλος στην σειρά   Pixel “a”

Πιθανό τέλος στην σειρά Pixel “a”

Η Google θα πραγματοποιήσει το ετήσιό της Συνέδριο προγραμματιστών I/O την επόμενη εβδομάδα, στις 10 Μαΐου. Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει δύο νέες συσκευές υλικού, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνο Pixel Fold και το οικονομικό smartphone Pixel 7a. Αναμένεται επίσης να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες και ημερομηνία κυκλοφορίας,για το Pixel Tablet, το οποίο ανακοινώθηκε στην εκδήλωση Google I/O του 2022.

Ωστόσο, μια νέα αλλά ανεπιβεβαίωτη αναφορά ισχυρίζεται ότι η φημολογούμενη αποκάλυψη της Google για το Pixel 7a μπορεί στην πραγματικότητα να είναι το τέλος της σειράς για τη σειρά Pixel “a”.  

Η Google αναμένεται να  κυκλοφορήσει απλώς τις κανονικές και Pro εκδόσεις των τηλεφώνων της Pixel κάθε χρόνο και ένα Pixel Fold. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην είναι το τέλος για τη σειρά Pixel “a”.  Σύμφωνα με πηγές ,  ένα νέο τηλέφωνο Pixel “a” μπορεί να κυκλοφορεί μόνο κάθε δύο χρόνια μετά το 2023. Η ιστορία προσθέτει ότι η Google θα μπορούσε ακόμη και να αλλάξει το όνομα της μάρκας.

Ως συνήθως με αυτού του είδους τις ανεπιβεβαίωτες αναφορές, κρατήστε επιφυλάξεις. Με την πρόσφατη απόλυση της Google και τα σχέδιά της να μειώσει τις δαπάνες, είναι πιθανό η εταιρεία να εξετάζει μακροχρόνια και προσεκτικά τα προϊόντα υλικού της στο σύνολό της για να δει ποια θα είναι βιώσιμα στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *