Υψηλότερη τιμή για την Ευρώπη για το  ASUS ROG Ally

Υψηλότερη τιμή για την Ευρώπη για το ASUS ROG Ally

Καθώς περιμένουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες για το επερχόμενο σύμμαχο της ASUS ROG φορητός υπολογιστής παιχνιδιών αργότερα αυτή την εβδομάδα, μια νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα είναι στην ακριβή πλευρά όταν πωληθεί στην Ευρώπη.

Φαίνεται η τιμή για το υψηλότερου επιπέδου ROG Allly (με τοAMD Z1 Extreme chip και 512MB αποθηκευτικού χώρου) θα είναι 799 € στην Ευρώπη. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από την ακριβότερη έκδοση του φορητού υπολογιστή παιχνιδιών Steam Deck της Valve, η οποία κοστίζει 679 €.

Αυτό θα μπορούσε να βλάψει τις πωλήσεις του ROG Allly που βασίζεται στα Windows 11 στην Ευρώπη. Αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση των τιμών στις ΗΠΑ, προηγούμενες διαρροές ισχυρίζονται ότι η χαμηλότερη έκδοση θα κοστίζει 599,99 $ και το υψηλότερο μοντέλο θα κοστίζει 699,99 $. Αυτό είναι πολύ πιο προσιτό από αυτό που αναφέρεται επί του παρόντος για τους λαούς στην Ευρώπη.

Φυσικά, καμία από αυτές τις τιμές δεν είναι επίσημη, επομένως είναι πιθανό η ASUS να κάνει αλλαγές την τελευταία στιγμή. Η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση για το ROG Allly, η οποία θα περιλαμβάνει πληροφορίες προπαραγγελίας και μια πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας, μαζί με τιμές, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *