Το Twitter αποκτά κρυπτογραφημένα DM

Το Twitter αποκτά κρυπτογραφημένα DM

Το Twitter ανακοίνωσε πολλές νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των DM Replies και ενός νέου εργαλείου επιλογής emoji για άμεσα μηνύματα. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποκτά επίσης την πολυαναμενόμενη δυνατότητα κρυπτογραφημένων DM, σύμφωνα με ένα ξεχωριστό tweet του Elon Musk.

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία των κρυπτογραφημένων DM 1.0 «θα πρέπει να γίνει» μέχρι την Τετάρτη. «Το τεστ οξέος είναι ότι δεν μπορούσα να δω τα DM σας ακόμα κι αν υπήρχε ένα όπλο στο κεφάλι μου», είπε.

Μιλώντας για απαντήσεις DM, η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε οποιοδήποτε μήνυμα λαμβάνουν στα DM τους. Για αναφορά, αυτό είναι παρόμοιο με τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να απαντούν σε μεμονωμένα μηνύματα σε εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Instagram και το iMessage. Τόσο οι απαντήσεις του DM όσο και το πρόγραμμα επιλογής emoji έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, σύμφωνα με το επίσημο tweet.

Ο Μασκ είπε επίσης ότι το Twitter θα λάβει υποστήριξη για συνομιλία φωνής και βίντεο στο προσεχές μέλλον, επιτρέποντας στους χρήστες να μιλούν με άλλους χωρίς να δίνουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ακριβές χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *