Το Google Pixel Tablet είναι επίσημο με Charging Speaker Dock

Το Google Pixel Tablet είναι επίσημο με Charging Speaker Dock

Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O σήμερα, η Google έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το να προφέρει συνεχώς τη λέξη “AI” για να αποκαλύψει κάποιο νέο υλικό. Και όπως ακριβώς περιμέναμε, το Pixel Tablet είναι πλέον πλήρως επίσημο. Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, σίγουρα έχει περάσει πολύς καιρός.

Το Pixel Tablet διαθέτει οθόνη LCD 10,95 ιντσών 2560×1600 με 500 nits τυπικής φωτεινότητας, «επίστρωση κατά της μουτζούρας» και υποστήριξη για γραφίδες USI 2.0. Τροφοδοτείται από το chipset Tensor G2 της Google και διαθέτει τον συνεπεξεργαστή ασφαλείας Titan M2. Έχετε 8 GB LPDDR5 RAM και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.

Το tablet διαθέτει ένα ζευγάρι φαινομενικά πανομοιότυπες κάμερες σταθερής εστίασης 8 MP, μία στο μπροστινό μέρος και μία στο πίσω μέρος. Υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στο κουμπί τροφοδοσίας και μια μπαταρία “27 watt-hour” που θα διαρκέσει “έως και 12 ώρες ροής βίντεο”. Φυσικά, το Pixel Tablet τρέχει Android 13 και θα λάβει ενημερώσεις πέντε ετών. Διαθέτει τέσσερα ηχεία και τρία μικρόφωνα και θα είναι διαθέσιμο σε Porcelain, Hazel και Rose.

Στο κουτί, θα βρείτε το tablet και μια βάση φόρτισης ηχείων, καθώς και ένα ηλεκτρικό τούβλο για τη βάση. Διαθέτει μαγνητική διασύνδεση σύνδεσης με ακίδες pogo και μέγιστο ρυθμό φόρτισης 15 W. Υπάρχει ένα ηχείο πλήρους εμβέλειας 43,5 mm στο εσωτερικό.

Η ιδέα εδώ είναι ότι όταν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το tablet, μπορεί να γίνει μια έξυπνη οθόνη – ή ένα έξυπνο ηχείο με μια οθόνη συνδεδεμένη σε αυτό. Κάτι τέτοιο. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε σε αυτό, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πράγματα στην κουζίνα, για παράδειγμα, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε μόνοι σας το tablet.

Η τιμή του Pixel Tablet είναι 499 $ στις ΗΠΑ, 599 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο και 679 € στη Γερμανία. Είναι ήδη έτοιμο για προπαραγγελία από το Google Store στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία και θα είναι διαθέσιμη στις 20 Ιουνίου. Η Google πουλάει επίσης μια θήκη tablet Pixel (εικόνα παραπάνω) για 79 $ (£ 89, 99 €).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *