Wear OS 4 : ανακοινώθηκε με περισσότερες εφαρμογές 

Wear OS 4 : ανακοινώθηκε με περισσότερες εφαρμογές 

Ενώ το Wear OS 3 της Google δεν έχει φτάσει ακόμη σε τόσα έξυπνα ρολόγια, ο κατασκευαστής Android ανακοίνωσε την επόμενη έκδοσή του – Wear OS 4. Έρχεται αργότερα φέτος και υπόσχεται μια πιο χρήσιμη σουίτα εφαρμογών ρολογιών, βελτιωμένη διαχείριση μπαταρίας και καλύτερη προσβασιμότητα με το ανανεωμένο κείμενο -εισαγωγή σε ομιλία.

Το Wear OS 4 φέρνει βελτιωμένη ενοποίηση με το Google Home με ακόμη περισσότερες επιλογές ελέγχου σε συνδεδεμένες συσκευές. Η Google επιβεβαίωσε επίσης περισσότερες λειτουργίες για τις εφαρμογές Google Workspace, Gmail και Google Calendar. Τώρα θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δύο αγαπημένα στο Workplace από το ρολόι Wear OS 4, να απαντάτε γρήγορα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και να απαντάτε σε συμβάντα και να ενημερώνετε εργασίες στο Ημερολόγιο.

Οι προγραμματιστές τρίτων συνεργάζονται επίσης με το WhatsApp που προσφέρει την πρώτη του εφαρμογή ρολογιού με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, φωνητικές απαντήσεις και κλήσεις στη συσκευή. Το Spotify φέρνει νέα πλακίδια για ευκολότερη πρόσβαση στα αγαπημένα σας τραγούδια και podcast. Η Peloton προσθέτει ένα πλακίδιο προπόνησης στην εφαρμογή Wear OS 4. Η Samsung και η Google συνεργάστηκαν επίσης για μια νέα μορφή Watch Face, η οποία διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας προσόψεων ρολογιού για προγραμματιστές και κάνει τα ρολόγια να επιβαρύνουν λιγότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μια άλλη σημαντική προσθήκη στο Wear OS 4 είναι η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του ρολογιού σας χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η Google δεν έχει αποκαλύψει επίσημες πληροφορίες για το ποιο έξυπνο ρολόι θα κάνει το ντεμπούτο του Wear OS 4, αλλά αναμένουμε ότι η νέα σειρά Galaxy Watch 6 της Samsung θα είναι πρώτη στη σειρά. Αναμένουμε να δούμε το Wear OS 4 στο ρολόι Pixel επόμενης γενιάς καθώς και μοντέλα άλλων κατασκευαστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *