WhatsApp για Android : Επιτρέπει την επεξεργασία των μηνυμάτων

WhatsApp για Android : Επιτρέπει την επεξεργασία των μηνυμάτων

Το WhatsApp παραμένει αδιαμφισβήτητο μεταξύ των instant messenger με μεγάλη διαφορά. Ενώ ο messenger που ανήκει στην Meta απολαμβάνει μια βάση πιστών χρηστών επειδή έχει τα βασικά σωστά, δεν λάμπει πολύ από την άποψη των χαρακτηριστικών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε σύγκριση με ανταγωνιστές  , το οποίο προσφέρει τη σωτήρια δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων.

Με τα χρόνια, η WhatsApp παρέμεινε αφιλόξενη όσον αφορά την επεξεργασία μηνυμάτων και η καλύτερη λύση είναι να διαγράψετε ένα λανθασμένο ή ενοχλητικό μήνυμα. Αλλά η λύση απέχει πολύ από το να είναι διακριτική και αφήνει πίσω της ψίχουλα κατά την αφαίρεση ενός μηνύματος. Ευτυχώς, το WhatsApp για Android αποκτά τώρα μια καλύτερη λύση με τη μορφή μιας λειτουργίας που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε μηνύματα κειμένου.

Με το WhatsApp 2.23.10.13 beta, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αποκτά τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων κειμένου που αποστέλλονται από εσάς. Η υποστήριξη για την επεξεργασία μηνυμάτων στο WhatsApp για Android κυκλοφόρησε μόλις λίγες ημέρες  .

Σύμφωνα με την WABetaInfo, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα απεσταλμένο μήνυμα WhatsApp. Ωστόσο, θα έχετε μόνο ένα σύντομο παράθυρο 15 λεπτών μετά την αποστολή του μηνύματος για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στα μηνύματά σας. Η δυνατότητα φαίνεται να περιορίζεται σε ένα μικρό σύνολο χρηστών και μπορεί να μην εμφανίζεται αμέσως για όλους.

Εσυ πρεπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta του WhatsApp στο Google Play Store, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων μετά την αποστολή τους. Εάν δεν βλέπετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη και πλευρική φόρτωση του πιο πρόσφατο APK για να δείτε αν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε ακόμα τη δυνατότητα.

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, θα μπορείτε να επεξεργάζεστε μηνύματα πατώντας παρατεταμένα ένα μήνυμα και πατώντας το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία, όπου θα δείτε την επιλογή “Επεξεργασία” δίπλα στο Info and Copy. Τέλος, όταν επεξεργάζεστε ένα μήνυμα, το συννεφάκι μηνυμάτων θα ενημερωθεί με μια ετικέτα που γράφει “επεξεργασμένο” για να υποδηλώνει ότι έχετε κάνει αλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *