Τι αλλάζει στο Tinder άμεσα 

Τι αλλάζει στο Tinder άμεσα 

Το Tinder, η διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών που ανήκει στο Match Group, ανακοίνωσε ότι έχει ενημερώσει τις οδηγίες της κοινότητας στο πλαίσιο των προσπαθειών του να κάνει την εφαρμογή “ένα διασκεδαστικό και ασφαλές μέρος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους”. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, το Tinder δεν θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο δημόσιο βιογραφικό και προφίλ τους, προσθέτοντας ότι η πλατφόρμα δεν είναι ένα μέρος για την αύξηση των ακολούθων.

Το Tinder  στις ενημερωμένες οδηγίες της κοινότητας αναφέρει:

Το Tinder δεν είναι ένα μέρος για να προωθήσετε τις επιχειρήσεις για να προσπαθήσετε να κερδίσετε χρήματα. Τα μέλη δεν πρέπει να διαφημίζουν, να προωθούν ή να μοιράζονται κοινωνικές λαβές ή συνδέσμους για να κερδίσουν οπαδούς, να πουλήσουν πράγματα, να συγκεντρώσουν χρήματα ή να κάνουν καμπάνιες. Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτού του προβλήματος, το Tinder θα αφαιρέσει τα social handles από το δημόσιο βιογραφικό.

Η εφαρμογή επιτρέπει ήδη στους χρήστες να συνδέουν λογαριασμούς Instagram με τα προφίλ τους στο Tinder και να προβάλλουν τις φωτογραφίες τους. Ωστόσο, δεν εμφανίζει τη λαβή Instagram του χρήστη στο προφίλ του. Το Tinder προσπάθησε προηγουμένως να κατανοήσει περισσότερο την ενσωμάτωση δείχνοντας τις κοινές συνδέσεις που είχαν οι χρήστες στο Instagram με τις πιθανές αντιστοιχίσεις τους, αλλά η δυνατότητα αργότερα διακόπηκε.

Οι ενημερωμένες οδηγίες ζητούν επίσης από τους χρήστες να διατηρούν ιδιωτικές τις συνομιλίες τους στο Tinder, τονίζοντας ότι οι χρήστες θα πρέπει να συναινούν πριν κοινοποιήσουν εικόνες ή μηνύματα από τις συνομιλίες τους αλλού. Το Tinder λέει επίσης ότι οι χρήστες δεν πρέπει ποτέ να δημιουργούν ένα ψεύτικο προφίλ στην πλατφόρμα, να μιμούνται άλλους ακόμα και αν είναι για διασκέδαση ή να υποβάλλουν ψευδείς αναφορές εναντίον άλλων μελών.

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι το Tinder έχει αναπτύξει  εργαλεία ελέγχου με τεχνητή νοημοσύνη για να περιορίσει τους “κακούς”  στην πλατφόρμα του. Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε η διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών μια κατάσταση ανώνυμης περιήγησης που αποσκοπεί στη βελτίωση του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *