Τι καινούργιο φέρνει η Microsoft  στο  Bing Chat  με την νέα ενημέρωση

Τι καινούργιο φέρνει η Microsoft  στο  Bing Chat  με την νέα ενημέρωση

Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα Bing Chat της Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από νέα και επερχόμενα χαρακτηριστικά για την υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης chatbot. Ένα από αυτά ήταν τα ιστορικά συνομιλιών, και αυτή την εβδομάδα, αυτό το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από τουλάχιστον ορισμένους χρήστες συνομιλίας Bing.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που προστέθηκε, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο επίσημο ιστολόγιο Bing.

Ένα από αυτά είναι η προσθήκη εικόνων σε ορισμένες απαντήσεις συνομιλίας. Η Microsoft λέει:

Για παράδειγμα, εάν κάνετε ερωτήσεις συνομιλίας Bing σχετικά με φλαμίνγκο, μια εικόνα αυτών των ζώων θα εμφανιστεί στην απάντησή σας. Κάντε κλικ στην εικόνα για να εκκινήσετε μια κάρτα γνώσεων που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιότοπό τους, τη διατροφή, τον κύκλο ζωής τους και άλλα στοιχεία.

Μια άλλη ενημέρωση αυτή την εβδομάδα ήταν η προσθήκη πιο βελτιστοποιημένων απαντήσεων στις στροφές του Bing Chat. Η Microsoft δήλωσε:

Έχουμε επανασχεδιάσει τα οπτικά στοιχεία που εμφανίζονται στο τέλος των απαντήσεων που βασίζονται σε κείμενο, ώστε να είναι καλύτερα σχεδιασμένα για την εμπειρία συνομιλίας Bing. Αυτό έχει γίνει σε μια ποικιλία θεμάτων, με σκοπό να σας δοθούν πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Για παράδειγμα: Όταν χρησιμοποιείτε τη συνομιλία για αγορές, σας διευκολύναμε πολύ να συγκρίνετε δίπλα-δίπλα τα αντικείμενα που εξετάζετε.

Μερικές ακόμη προσθήκες στο Bing Chat αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνουν:

  • Εξαγωγή: Για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε τις απαντήσεις σας στη συνομιλία, μπορείτε επίσης τώρα να τις εξαγάγετε σε PDF, αρχείο κειμένου ή έγγραφο του Microsoft Word.
  • Καλύτερη εμπειρία αντιγραφής και επικόλλησης: Βελτιώσαμε επίσης την εμπειρία αντιγραφής και επικόλλησης όταν η συνομιλία Bing δημιουργεί κώδικα ή άλλα μπλοκ μορφοποιημένου κειμένου. Θα δείτε ένα ξεχωριστό κουμπί αντιγραφής που σας επιτρέπει να το αποθέσετε γρήγορα αλλού.
  • Τα μηνύματα προτροπής περιλαμβάνουν μορφοποίηση κειμένου: Όταν γράφετε ή αντιγράφετε την προτροπή σας στη συνομιλία Bing, μπορείτε πλέον να συμπεριλάβετε μορφοποίηση όπως παραγράφους, κουκκίδες ή αρίθμηση.

Η Microsoft θα αποκαλύψει σχεδόν σίγουρα περισσότερα σχέδια Bing Chatετήσιο συνέδριο Build 2023 που ξεκινά στις 23 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *