Xbox Quick Resume στα παιχνίδια των Windows

Xbox Quick Resume στα παιχνίδια των Windows

 Οι κονσόλες της Microsoft, Xbox Series X και Xbox Series S έχουν ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Γρήγορο βιογραφικό. Εάν ένα παιχνίδι το υποστηρίζει, επιτρέπει σε αυτούς τους κατόχους κονσόλας να εναλλάσσονται μεταξύ παιχνιδιών χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν τη φόρτωσή του κάθε φορά. Τώρα, ένα exec της Microsoft Xbox μιλάει για την εισαγωγή του Quick Resume για παιχνίδια των Windows.

Ως μέρος της εκδήλωσης ροής που έγινε για να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή για το φορητό υπολογιστής παιχνιδιών ASUS ROG Ally, η Roanne Sones, επικεφαλής συσκευών Xbox στη Microsoft, μίλησε για το πόσο ενδιαφέρον θα ήταν αν ένας παίκτης των Windows μπορούσε να σταματήσει να παίζει ένα παιχνίδι σε έναν κανονικό υπολογιστή και μετά να το ξεκινήσει από εκεί που το σταματήσατε σε έναν φορητό υπολογιστή.

Στη συνέχεια, ο Sones είπε ότι οι κονσόλες Xbox “έχουν μερικές από αυτές τις δυνατότητες με το Quick Resume σήμερα. Πώς σκεφτόμαστε να το ενσωματώσουμε στην πλατφόρμα των Windows;”

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν το Quick Resume μπορεί πραγματικά να υποστηριχθεί ή όχι σε παιχνίδια των Windows. Το πιο σημαντικό, πρέπει να αναρωτηθούμε εάν οι προγραμματιστές παιχνιδιών και οι εκδότες θα αφιερώσουν χρόνο για να προσθέσουν αυτή την υποστήριξη στα παιχνίδια τους για υπολογιστή.

Μας θυμίζει τι συνέβη με το DirectStorage. Αυτός υποτίθεται ότι ήταν ένας καλός τρόπος για τους προγραμματιστές παιχνιδιών PC να βελτιώσουν σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης στα παιχνίδια των Windows 11. Ωστόσο, μέχρι στιγμής μόνο ένα παιχνίδι  υποστηρίζει το DirectStorage. Δεν μπορούμε να πούμε εάν αυτή η νέα δυνατότητα θα υιοθετηθεί από τα στούντιο παιχνιδιών ή θα αγνοηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *