iPhone 16 Pro :  μεγαλύτερες οθόνες και κάμερες περισκοπίου

iPhone 16 Pro :  μεγαλύτερες οθόνες και κάμερες περισκοπίου

Ενώ η σειρά iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το φθινόπωρο, οι φήμες για τη γενιά του iPhone 16 συνεχίζονται εδώ και μήνες. Γνωστός αναλυτής της Apple   μοιράστηκε την τελευταία του ενημέρωση που υποδηλώνει ότι τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Plus θα προσφέρουν μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης και αισθητήρες κάμερας περισκοπίου.

Το iPhone 16 Pro λέγεται ότι θα έχει διαγώνιο οθόνης 6,3 ιντσών, ενώ το πάνελ του 16 Pro Max αναμένεται να αυξηθεί στις 6,9 ίντσες. Αυτές οι τιμές αντιπροσωπεύουν αυξήσεις 0,2 ιντσών σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro γενιά.

Το μεγαλύτερο μέγεθος  θα επιτρέψει επίσης στους μηχανικούς της Apple να τοποθετήσουν φακό περισκοπίου και στα δύο μοντέλα του iPhone 16 Pro. Οι αναβαθμισμένες κάμερες ζουμ θα προσφέρουν έως και 5-6x οπτικό ζουμ και θα παρέχονται από την Cowell E Holdings.

Τρέχουσες φήμες προτείνουν  ότι το iPhone 15 Pro Max θα προσφέρει επίσης φακό περισκοπίου ενώ το μικρότερο 15 Pro όχι. Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι η σειρά 16 Pro θα φέρει επίσης στην οθόνη τη λύση Face ID, δημιουργώντας μια πιο καθηλωτική οθόνη πλήρους προβολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *