ASUS ROG Allly : θα συνεχίσει να λαμβάνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις 

ASUS ROG Allly : θα συνεχίσει να λαμβάνει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις 

Η ASUS ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο πολυαναμενόμενος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών ROG Ally θα το κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου για 699,99 $. Από τότε, υπήρξαν πρώιμες κριτικές για τη συσκευή που βασίζεται στα Windows 11 που ανέφεραν ορισμένα προβλήματα με το ROG Allly.

Αυτή την εβδομάδα, η ASUS αφιέρωσε χρόνο για να απαντήσει σε ερωτήσεις από την κοινότητα του gaming σε μια ζωντανή ροή που δημοσιεύτηκε στο YouTube. Φιλοξενήθηκε από τα μέλη της ομάδας ASUS, Jake Kulinski και Whitson Gordon. Ένα από τα πράγματα που αναφέρθηκαν είναι ότι η εταιρεία συνεχίζει να κάνει αλλαγές και βελτιώσεις στο ROG Allly πριν αποσταλεί επίσημα στους αγοραστές.

Μία από αυτές τις βελτιώσεις θα είναι για τους αναθεωρητές που έχουν αναφέρει ότι κολλάνε κουμπιά του ROG Allly. Οι οικοδεσπότες στη ζωντανή ροή δήλωσαν ότι αυτά τα προβλήματα έχουν επιδιορθωθεί από τότε και οι μονάδες που θα αποσταλούν στους καταναλωτές στις 13 Ιουνίου δεν θα αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα. Οι οικοδεσπότες είπαν επίσης ότι κάνουν τροποποιήσεις τόσο στην απόδοση όσο και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το ROG Ally πριν από την κυκλοφορία.

Ο ενσωματωμένος SSD μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί στο ROG Allly από τους καταναλωτές και είναι εύκολα προσβάσιμος απλά ξεβιδώνοντας μερικές βίδες στο πίσω μέρος. Στην πραγματικότητα, η ASUS σχεδιάζει να κάνει ένα online live teardown του ROG Allly τις επόμενες εβδομάδες.

Απλά μια υπενθύμιση: Το μοντέλο του ASUS ROG Allly που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο έχει τον νέο επεξεργαστή AMD Ryzen Z1 Extreme μέσα, μαζί με οθόνη 7 ιντσών 1080p 120 Hz, 512 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης και 16 GB μνήμης RAM.Θα συνοδεύεται επίσης με δωρεάν πρόσβαση τριών μηνών στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate της Microsoft.

Θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με τον λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen Z1 και μόλις 256 GB αποθηκευτικού χώρου για 599,99 $. Θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία αργότερα μέσα στο 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *