Οι πρώτες πληροφορίες για την σειρά vivo S17

Οι πρώτες πληροφορίες για την σειρά vivo S17

Η σειρά vivo S17 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Μαΐου και αναμένουμε να κάνουν την εμφάνισή τους τα vivo S17 και vivo S17 Pro. Η ισχυρότερη επιλογή αναμένεται να έχει chipset Dimensity 8200, αλλά η βασική έκδοση είναι πιθανό να έχει Snapdragon 778G+ SoC.

Η συσκευή vivo V2283A, που λέγεται ότι είναι το vivo S17, περιλαμβάνεται στη λίστα με chipset “lahaina” και ενώ αυτό είναι το κωδικό όνομα της σειράς Snapdragon 888, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι στην πραγματικότητα το 778G+ λόγω του διαφορετικού συνδυασμού CPU, καθώς και η GPU είναι Adreno 642L. Η καταχώριση αποκάλυψε επίσης ότι η έκδοση vanilla των επερχόμενων midrangers θα έχει μια επιλογή RAM 12 GB και θα διατίθεται με Android 13 εξαρχής.

Εν τω μεταξύ, η επίσημη σελίδα Weibo του vivo δημοσίευσε ορισμένες λεπτομέρειες για την κάμερα vivo S17 Pro, αποκαλύπτοντας ότι θα έχει ένα φλας LED που μπορεί να προγραμματιστεί να ανάβει σε διαφορετικές θερμοκρασίες και θα υπάρχουν επίσης δύο μπροστινά φλας. ενσωματωμένο στο επάνω πλαίσιο.

Η μπροστινή κάμερα θα έχει αισθητήρα 50 MP, ενώ η λήψη πορτρέτου στο πίσω μέρος θα είναι μια πραγματική χρησιμοποιήσιμη κάμερα με τηλεφακό zoom 2x. Θα υπάρχει επίσης ένας «φασματικός αισθητήρας υπερ-ανίχνευσης» που θα επιτρέπει καλύτερη απόδοση χρωμάτων, αλλά το vivo δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *