Nvidia Generative AI : Ποιες νέες δυνατότητες εισάγει

Nvidia Generative AI : Ποιες νέες δυνατότητες εισάγει

H  Nvidia πραγματοποίησε την ετήσια κεντρική της εκδήλωση στην Ταϊπέι. Στο συνέδριο, η nvidia δημοσίευσε τις βελτιώσεις για το Generative AI για το υλικό RTX.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nvidia, ανακοίνωσε  τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις της σειράς RTX GPU. Αυτές προσφέρουν καλύτερη απόδοση στους προγραμματιστές. Οι GPU RTX προσφέρουν έως και 1.400 Tensor TFLOPS για την τεχνητή νοημοσύνη και τα μοντέλα παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης . Έτσι, μπορούν να λειτουργούν 5 φορές πιο γρήγορα από ό,τι σε ανταγωνιστικές συσκευές.

Υπάρχουν βελτιώσεις και για προγραμματιστές Windows που εργάζονται σε παραγωγικά μοντέλα AI. Πρώτο, καλύτερη υποστήριξη για το υποσύστημα Windows για Linux (WSL). Επιπλέον, εξοικονόμηση ενέργειας για φορητούς υπολογιστές Windows. Τέλος, καλύτερη υποστήριξη για την ανάπτυξη μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης με χρήση της αλυσίδας εργαλείων Olive της Microsoft.

Τέλος, οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε μια πλήρη στοίβα ανάπτυξης AI με επιτάχυνση RTX –σε Windows 11. .Αυτό τους βοηθήσει να αναπτύξουν, να εκπαιδεύσουν και να αναπτύξουν μοντέλα AI. Η Nvidia σημειώνει ότι επί του παρόντος κυκλοφορούν πάνω από 400 εφαρμογές και παιχνίδια με επιτάχυνση RTX AI, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα. Η νέα στοίβα ανάπτυξης AI θα δώσει στους προγραμματιστές πρόσβαση σε “μια βάση εγκατάστασης με πάνω από 100 εκατομμύρια υπολογιστές RTX και σταθμούς εργασίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για AI”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *