Word για Windows : Με κουμπί “Like”

Word για Windows : Με κουμπί “Like”

Το εικονίδιο “μου αρέσει” χρησιμοποιείται περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα για τον σχολιασμό μιας ανάρτησης. H πρώτη εμφάνιση έγινε το 2009 με την κυκλοφορία του Facebook. Τώρα, αυτή η δυνατότητα – και για τους ίδιους λόγους- θα είναι διαθέσιμη και για το Word για Windows.

Τώρα μια έκδοση του κουμπιού “Μου αρέσει” θα εμφανιστεί στη νέα ενημέρωση της Microsoft για την εφαρμογή Word. Η εταιρεία είπε ότι κυκλοφορεί το νέο εικονίδιο “μου αρέσει” για σχόλια χρηστών στο Word για Windows.

Η Microsoft δήλωσε:

“Προηγουμένως, πληκτρολογούσατε απαντήσεις όπως “+1” για να εκφράσετε την αποδοχή σας. Τώρα μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να “υποψηφίσετε” μια απάντηση, να συμφωνήσετε με ένα συναίσθημα ή να αναγνωρίσετε ότι έχετε διαβάσει τα σχόλια ενός συνεργάτη. Ακούσαμε από πολλούς από εσάς ότι θέλετε να μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα την αντίδρασή σας σε ένα σχόλιο όπως μπορείτε να κάνετε στο Word για τον ιστό, τις ομάδες ή άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε!”.

Το κουμπί εικονιδίου “Μου αρέσει” θα εμφανίζεται τώρα σε οποιοδήποτε σχόλιο που έχει δημιουργηθεί για ένα έγγραφο του Word στην επάνω δεξιά γωνία. Απλώς κάνετε κλικ σε αυτό για να δείξετε ότι εγκρίνετε το σχόλιο. Τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί για να δείτε σε ποιους άλλους άρεσε. Μπορείτε επίσης να πάρετε πίσω το “Μου αρέσει” κάνοντας ξανά κλικ στο κουμπί.

Η Microsoft λέει ότι το εικονίδιο “Μου αρέσει” δεν θα είναι διαθέσιμο εάν ένα έγγραφο του Word βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Μπορείτε επίσης να αντιδράσετε σε ένα σχόλιο κάτω από το επάνω σχόλιο πατώντας το κάτω βέλος. Αυτό θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε στη λίστα των σχολίων.

Αυτή η νέα δυνατότητα είναι τώρα διαθέσιμη για τους δοκιμαστές beta του Word για Windows, μαζί με τους χρήστες του Word στον ιστό. Τώρα κυκλοφορεί για χρήστες Τρέχοντος καναλιού (Προεπισκόπηση) που εκτελούν την έκδοση 2305 (Έκδοση 16501.20152) ή μεταγενέστερη. Η δυνατότητα σχολίου εικονιδίου “Μου αρέσει” θα προστεθεί στην έκδοση Mac του Word τις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν, οι χρήστες iOS και Android Word δεν θα μπορούν να δουν τις αντιδράσεις “Μου αρέσει”. Επίσης, τα παλαιότερα έγγραφα του Word με σχόλια ενδέχεται να μην εμφανίζουν το κουμπί “Μου αρέσει”. Πιθανό , τα νέα σχόλια που προστίθενται θα το υποστηρίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *