Apple watchOS 10: Επίσημη κυκλοφορία

Apple watchOS 10: Επίσημη κυκλοφορία

Με την ενημέρωση Apple watchOS 10 , η εταιρία αλλάζει λίγο την πορεία. Επικεντρώνεται τώρα σε γραφικά στοιχεία. Παρέχει την δυνατότητα να γυρίσετε το ψηφιακό στέμμα για να εμφανίσετε τη στοίβα γραφικών στοιχείων σας για κύλιση . Αυτή η δυνατότητα ονομάζεται Smart Stack.

Έχουν προστεθεί νέες προσόψεις ρολογιών , με πιο σημαντικές τις αυτές του Snoopy και του Woodstock. Με αυτό το ρολόι, οι δύο χαρακτήρες αλληλεπιδρούν και παίζουν με τους δείκτες του ρολογιού . Μπορούν να αντιδρούν και στις τοπικές καιρικές συνθήκες.

Ενώ το Apple Watch είναι γνωστό για τη χρησιμότητά του στις σωματικές προπονήσεις, η εταιρεία ήθελε να βοηθήσει και στη διατήρηση της ψυχικής σας υγείας.

Η Apple διαπίστωσε ότι ο προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση του νου σας μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική επίγνωση και ανθεκτικότητα. Έτσι, δημιούργησε την εφαρμογή Mindfulness στο watchOS 10 . Τώρα, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν τα στιγμιαία συναισθήματα και τις καθημερινές τους διαθέσεις.

Το watchOS 10 εστιάζει επίσης στην υγεία της όρασης. Η Apple είπε ότι τα παιδιά χρειάζονται να μείνουν σε εξωτερικούς χώρους έως και δύο ώρες . Το Apple Watch μπορεί να παρακολουθεί πόσο καιρό βρίσκονται στο φως του ήλιου τα παιδιά σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αναμεταδοθούν στο iPhone ή το iPad του γονέα τους μέσω της εφαρμογής Health.

«Το watchOS είναι το πιο προηγμένο φορετό λειτουργικό σύστημα στον κόσμο . Έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σκέφτονται τι μπορεί να κάνει ένα ρολόι», δήλωσε ο Kevin Lynch, αντιπρόεδρος Τεχνολογίας της Apple.

«Το watchOS 10 είναι ένα σημαντικό ορόσημο και μια νέα προσέγγιση για το Apple Watch, εισάγοντας μια νέα σχεδίαση για γρήγορη προβολή πληροφοριών, απολαυστικά νέα ρολόγια, νέες δυνατότητες για ποδηλάτες και πεζοπόρους και σημαντικά εργαλεία για την υγεία».

Η Apple είπε ότι το watchOS 10 είναι διαθέσιμο ως beta για προγραμματιστές σήμερα. Πιθανό θα φτάσει ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού το φθινόπωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *