Twitter : Νέα λειτουργία επεξεργασίας

Twitter : Νέα λειτουργία επεξεργασίας

Μια από τις νέες λειτουργίες των χρηστών με Twitter Blue είναι να έχουν περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν τα tweets τους. Αυτό μπορεί να γίνει αφού πατήσουν το κουμπί Tweet. Το Twitter ανακοίνωσε : «έχουν πλέον έως και 1 ώρα για να επεξεργαστούν τα Tweet τους».

Θυμίζουμε ότι το χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμη πέρυσι αλλά οι χρήστες είχαν μόνο 30 λεπτά για να διορθώσουν τα λάθη τους.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου Twitter Blue. Αρχικά ανέφερε ότι το παράθυρο επεξεργασίας ήταν 30 λεπτά δημιουργώντας κάποια σύγχυση στους χρήστες. Ωστόσο, το tweet ενημερώθηκε μετά από λίγα λεπτά για να αντικατοπτρίζει ότι το παράθυρο επεξεργασίας έχει διπλασιαστεί.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιμετωπίζει μήνυση για το πρόγραμμα διαπραγμάτευσης τιμών ναρκωτικών

Από την άφιξή του, η δυνατότητα επεξεργασίας tweets παραμένει κάτω από την ομπρέλα Twitter Blue. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι οι χρήστες μπορούν μόνο να επεξεργάζονται τα αρχικά tweets . Μπορούν να κάνουν αλλαγές όπως ενημέρωση κειμένου, προσθήκη ετικετών σε κάποιον ή αναδιάταξη συνημμένων μέσων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν προηγούμενες εκδόσεις ενός tweet κάνοντας κλικ στην επιλογή “Τελευταία επεξεργασία”.

Η συνδρομή Twitter Blue, η οποία ξεκινά από 8 $/μήνα, φέρνει άλλα προνόμια, όπως μεγαλύτερο όριο έως 10.000 χαρακτήρες, προτεραιότητα στην κατάταξη αναζήτησης και συνομιλίας, φωτογραφίες προφίλ NFT, μεγαλύτερες μεταφορτώσεις βίντεο, λειτουργία ανάγνωσης, προσαρμοσμένα εικονίδια εφαρμογών και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *