Google Meet :  εισάγει περισσότερες λειτουργίες

Google Meet : εισάγει περισσότερες λειτουργίες

Η Google συνεχώς αναβαθμίζει τις εφαρμογές της με νέα χαρακτηριστικά. Σειρά έχει τώρα η εφαρμογή βιντεοκλήσεων Google Meet. Υπάρχει μια νέα ενημέρωση για τη λειτουργία picture-in-picture (PiP) στην. Τώρα, μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα από το παράθυρο PiP.

Το ενημερωμένο παράθυρο PiP σας επιτρέπει να κάνετε επιπλέον πράγματα όπως να σηκώνετε το χέρι σας, να χρησιμοποιείτε συνομιλία σε συσκέψεις, να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τους υπότιτλους κ.α. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της προβολής εικόνας σε εικόνα πιο αποτελεσματικά. Αυτές οι νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του Google Workspace . Παράλληλα , θα είναι διαθέσιμες και στους προσωπικούς λογαριασμούς Google μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η Google είπε ότι ενδέχεται να χρειαστούν έως και 15 ημέρες για να φτάσει η ενημερωμένη εμπειρία PiP σε όλους τους χρήστες.

Η λειτουργία PiP του Google Meet κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο. Όπως λέει και το όνομα, σας επιτρέπει να κάνετε βιντεοσυσκέψεις σε ένα αιωρούμενο παράθυρο. Ταυτόχρονα , μπορείτε να εργάζεστε σε άλλες καρτέλες του προγράμματος περιήγησης. Το αιωρούμενο παράθυρο PiP σάς επιτρέπει να βλέπετε έως και τέσσερα πλακίδια βίντεο με τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη. Εάν το σύρετε οπουδήποτε στην οθόνη , θα δείτε ότι δεν κρύβει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στο κάτω μέρος της καρτέλας Google Meet. Στην συνέχεια, επιλέξτε Άνοιγμα λειτουργίας εικόνας σε εικόνα από τη λίστα. Η Google είπε ότι η “νέα εμπειρία εικόνας σε εικόνα παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία κατά την κοινή χρήση οθόνης ή την πλοήγηση σε μια σχετική οθόνη για μια πιο δυναμική εμπειρία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *