TikTok : Ετοιμάζει το δικό του ChatBot

TikTok : Ετοιμάζει το δικό του ChatBot

H κινεζική ByteDance Ltd, δημιουργός του TikTok, αποφάσισε να ακολουθήσει τις ανάγκες της εποχής. Γι αυτό, και κοινοποίησε πρώτες πληροφορίες για ενσωμάτωση ενός νέου δικού της Chatbot μέσα στην εφαρμογή TikTok.

Όλο και περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να υιοθετούν τεχνολογίες AI. Τον Φεβρουάριο, το Snapchat αποκάλυψε το GPT που αναπτύχθηκε με Open-AIchatbot “My AI” . Η Google παρουσίασε τον Bard, ως αντίπαλος του ChatGPT.

Επιπλέον, υπήρξαν είδηση ​​ότι ένας AI chatbot με 30 προσωπικότητες έρχεται στο Instagram. Από την άλλη μεριά, η Microsoft παρουσιάζει τον «Co-pilot» που πρόσθεσε σε πλατφόρμες όπως το Microsoft (Office) 365, το Bing και το Edge.

Μια αναφορά του Bloomberg υποδηλώνει ότι η ByteDance Ltd. εργάζεται σε ένα chatbot AI με την κωδική ονομασία «Grace» . Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το chatbot θα βλέπουν ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα δηλώνει ότι το chatbot βασίζεται σε πολλά μεγάλα μοντέλα γλώσσας.

Τόσο ο εκπρόσωπος όσο και ο υπάλληλος που δοκίμασε την υπηρεσία ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι. Αυτό φαίνεται να είναι η πρώτη επίσημη ένδειξη ότι η ByteDance επιθυμεί να ενσωματώσει τεχνολογία AI στην πλατφόρμα της.

Η είδηση ​​ότι η ByteDance αναπτύσσει τα δικά της μοντέλα μεγάλων γλωσσών χτύπησε τον κινεζικό Τύπο, ωστόσο, η εταιρεία δεν το επιβεβαίωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *