Twitter : Νέα προβλήματα

Twitter : Νέα προβλήματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Twitter είναι στην επικαιρότητα για λάθος λόγους. O Elon Musk προσπαθεί να περιηγηθεί στα διάφορα ζητήματα για να αποτρέψει μια πλήρη κατάρρευση. Στην προσπάθεια του αυτή δημιουργεί θέματα.

Τώρα, μια αναφορά ισχυρίζεται ότι το Twitter καθυστερεί στις πληρωμές του στο Google Cloud. Λόγω αυτού, θα μπορούσε να χάσει την πρόσβαση στις υπηρεσίες Google Cloud στις 30 Ιουνίου. Η Google και το Twitter είχαν εμπλακεί σε διελκυστίνδα για τις πληρωμές για ένα διάστημα. Από την μεριά του, το Twitter να ζητά από την Google για να διαπραγματευτεί ένα καλύτερο συμβόλαιο Google Cloud.

Η Google και το Twitter είχαν υπογράψει πολυετές συμβόλαιο το 2018, πολύ πριν αναλάβει ο Μασκ. Η συμφωνία περιελάμβανε το Twitter να ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε διάστημα πέντε ετών, συμπεριλαμβανομένων άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων το 2023. Ωστόσο, το Twitter σταμάτησε να πληρώνει την Google και η εταιρεία σχεδιάζει τώρα να απομακρυνθεί εντελώς από την Google.

Ωστόσο, το σχέδιο απομάκρυνσης από την Google δεν πηγαίνει όπως αναμενόταν και έχει καθυστερήσει. Η εταιρεία κατά της παρενόχλησης που αγόρασε το Twitter το 2018 τρέχει αυτήν τη στιγμή στο Google Cloud και θα βγει εκτός σύνδεσης στις 30 Ιουνίου. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Google φιλοξενεί επί του παρόντος υπηρεσίες Twitter που σχετίζονται με το anti-spam, την κατάργηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (CSAM) και την προστασία λογαριασμών. Και αυτά θα μπορούσαν να κλείσουν εκτός εάν το Twitter τα μετακινήσει στους δικούς του διακομιστές πριν από τις 30 Ιουνίου.

Πρόσφατα , η Fidelity δημοσίευσε μια έκθεση σημειώνοντας ότι το Twitter αξίζει τώρα περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή, το ένα τρίτο από όσα πλήρωσε ο Elon Musk πέρυσι για να αγοράσει την εταιρεία.

Το Twitter έχει δει μια τεράστια αναταραχή από την απόκτησή του από Έλον Μασκ στα τέλη του περασμένου έτους. Αντιμετωπίζει μηνύσεις από πρώην εργαζόμενους, διαφημιστές που εγκαταλείπουν την πλατφόρμα. Υπάρχει και η παραβίαση ασφαλείας που επέτρεπε σε όλους να βλέπουν tweets του Twitter Circle.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *