Google Pixel 8 : Η κάμερα του

Google Pixel 8 : Η κάμερα του

Η πρώτη διαρροή από την Google αποκάλυψε τις προδιαγραφές της κάμερας του Google Pixel 8. Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro θα λάβουν ενημερωμένους αισθητήρες κύριας κάμερας 50MP. Οι νέοι αισθητήρες θα είναι Samsung ISOCELL GN2 .

Θα διατηρήσει τον αισθητήρα 12MP Sony IMX386 ultrawide κάμερας από τον προκάτοχό του. Από την άλλη μεριά, το οπτικό πεδίο θα είναι ελαφρώς ευρύτερο με λόγο ζουμ 0,55x – σε σύγκριση με 0,67x στο Pixel 7.

Google Pixel 8 detailed series camera specs leak

Το Pixel 8 Pro θα φέρει έναν νέο αισθητήρα Sony IMX787 64MP για τον υπερευρυγώνιο φακό με αναλογία ζουμ 0,49x. Το μοντέλο Pro διατηρεί επίσης τον τηλεφακό Samsung GM5 48MP με οπτικό ζουμ 5x. Επίσης, θα αποκτήσει έναν νέο αισθητήρα χρόνου πτήσης 8×8 (ToF) VL53L8 που θα βοηθήσει στην απόδοση της αυτόματης εστίασης.

Και τα δύο τηλέφωνα Pixel 8 θα διατηρήσουν επίσης τις μπροστινές κάμερες 11MP Samsung 3J1. Επίσης, λαμβάνουμε διευκρίνιση ότι ο αισθητήρας θερμόμετρου Melexis MLX90632 θα είναι αποκλειστικός για το Pixel 8 Pro .

Η σειρά Pixel 8 θα αποκτήσει μια νέα δυνατότητα προσαρμοστικού φακού που προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φλας LED . Στόχος να αποτρέψει τις λήψεις και βίντεο με υπερβολική έκθεση σε χαμηλό φωτισμό. Η κατάτμηση σκηνής θα επιτρέψει την επιλεκτική επεξεργασία AI για διαφορετικά μέρη των εικόνων. Τα βίντεο σε κινηματογραφική λειτουργία θα επωφεληθούν επίσης από ένα νέο εργαλείο επιλογής θαμπώματος bokeh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *