Samsung Galaxy Watch6 : Χρωματικές επιλογές

Samsung Galaxy Watch6 : Χρωματικές επιλογές

Τον επόμενο μήνα, η Samsung φιλοξενεί το Galaxy Unpacked στη Νότια Κορέα . Εκεί αναμένεται να αποκαλύψει το Galaxy Z Fold5 και το Galaxy Z Flip5. Αναμένεται επίσης να κάνει επίσημα τα Samsung Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic.

Samsung Galaxy Watch6
Samsung Galaxy Watch6 Classic

Το Samsung Galaxy Watch6 θα κυκλοφορήσει σε ασημί, μαύρο και μπεζ χρώματα σε δύο μεγέθη – 40mm και 44mm. Το Samsung Galaxy Watch6 Classic, από την άλλη πλευρά, θα διατίθεται σε μεγέθη 43 mm και 47 mm με δύο χρωματικές επιλογές – μαύρο και ασημί. Ωστόσο, μπορεί να δούμε τη Samsung να εισάγει περισσότερα χρώματα αργότερα.

Η Samsung χρησιμοποίησε το Sapphire Crystal Glass και για τα δύο έξυπνα ρολόγια. Επίσης, θα έχουν 5 ATM αντοχή στο νερό και συνδεσιμότητα LTE. Το μοντέλο 40 χιλιοστών του Galaxy Watch6 με συνδεσιμότητα LTE θα έχει κωδικό μοντέλου SM-R935F. Η έκδοση 44 χιλιοστών έχει την ονομασία μοντέλου SM-R945F. Η παραλλαγή 44 μέτρων χωρίς συνδεσιμότητα LTE θα έχει τον αριθμό μοντέλου SM-R940.

Η έκδοση 43 χιλιοστών του Galaxy Watch6 Classic με και χωρίς συνδεσιμότητα LTE θα έχει ονομασίες μοντέλου SM-R955F και SM-R950, αντίστοιχα.

Το Watch6 και το Watch6 Classicθα τροφοδοτείται από το Exynos W930 SoC, με το Classic μοντέλο να διαθέτει φυσική περιστρεφόμενη στεφάνη. Τα σημερινά renders δείχνουν επίσης το Classic μοντέλο με δερμάτινα λουριά και κανονική πόρπη με καρφίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *