WhatsApp Beta : επιτρέπει μηνύματα βίντεο.

WhatsApp Beta : επιτρέπει μηνύματα βίντεο.

Νέα λειτουργία για το WhatsApp . Επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν σύντομα μηνύματα βίντεο και να τα στέλνουν σε άλλους. Έτσι, παρέχει έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας στην εφαρμογή.

Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να μοιράζονται έως και 60 δευτερόλεπτα βίντεο . Η νέα δυνατότητα θα κυκλοφορήσει τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS με WhatsApp Beta έκδοση 2.23.13.4 και έκδοση 23.12.0.71 αντίστοιχα. Τώρα , είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες και κυκλοφορεί σταδιακά. Πιθανό να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή σε εσάς.

Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν έχετε τη δυνατότητα είναι να πατήσετε στο εικονίδιο του μικροφώνου δίπλα στη γραμμή συνομιλίας. Εάν το εικονίδιο αλλάξει σε βίντεο, τότε η λειτουργία έχει ενεργοποιηθεί για εσάς. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει απλώς να κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο βίντεο και θα ξεκινήσει μια ανάρτηση με χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων την οποία η εφαρμογή θα ξεκινήσει την εγγραφή. Το WhatsApp παρέχει μια επιλογή κλειδώματος, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να κρατάτε πατημένο το κουμπί βίντεο για να ηχογραφήσετε το μήνυμα. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, μπορείτε να πατήσετε το κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης για να σταματήσετε την εγγραφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναπαράγετε την εγγραφή βίντεο πριν αποφασίσετε να την στείλετε. Το WhatsApp δίνει επίσης ένα κουμπί διαγραφής στην κάτω αριστερή γωνία για την διαγραφή του. Μόλις είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να πατήσετε αποστολή για να μοιραστείτε το βίντεο με το άλλο άτομο.

Όπως αναφέρθηκε, η δυνατότητα αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στο WhatsApp Beta για Android και iOS. Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε η εταιρεία σχεδιάζει να το διαθέσει στο κοινό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *