Spotify: ανανεώνει τη διεπαφή χρήστη του

Spotify: ανανεώνει τη διεπαφή χρήστη του

Το Spotify έχει μια νέα εμπειρία επιτραπέζιου υπολογιστή για την εφαρμογή του και η πλατφόρμα ροής μουσικής ισχυρίζεται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ανανεώσεις που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

To Spotify λέει ότι η ανανέωση φέρνει επανασχεδιασμένες προβολές “Your Library” και “Now Playing” για να βελτιώσει την εμπειρία εξερεύνησης της μουσικής στην υπηρεσία ροής μουσικής. Ο κεντρικός κόμβος, ωστόσο, παραμένει αμετάβλητος. Σημαίνει ότι οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να περιηγούνται, να ανακαλύπτουν και να βρίσκουν προτεινόμενα τραγούδια και podcast.

Οι χρήστες του Spotify στον ιστό και στην επιφάνεια εργασίας θα βρίσκουν πλέον ένα νέο παράθυρο πλοήγησης στα αριστερά, το οποίο έχει την ενότητα “Η βιβλιοθήκη σας” και γρήγορη πρόσβαση στην αποθηκευμένη μουσική, τα podcast και πολλά άλλα. Ο σκοπός είναι να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο, να παρέχουν καλύτερη επισκόπηση και να εναλλάσσουν εύκολα τις αγαπημένες τους λίστες αναπαραγωγής. Αυτή η προβολή επεκτείνεται και καταρρέει ανάλογα με το τι χρειάζεστε.

Tο παράθυρο “Παίζει τώρα” εξυπηρετεί τον σκοπό του εμφανίζοντας το τρέχον τραγούδι/πόντκαστ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βρουν τον καλλιτέχνη του τραγουδιού, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών της περιοδείας, των σχετικών εμπορικών προϊόντων και άλλων πληροφοριών που σχετίζονται με το τραγούδι ή τον καλλιτέχνη. Και για επιλεγμένα podcast, οι χρήστες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μεταγραφές στο νέο παράθυρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *