Valve Steam:   δεν θα απαγορεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο AI, εάν..

Valve Steam: δεν θα απαγορεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο AI, εάν..

Αναφορές για ορισμένους προγραμματιστές παιχνιδιών δείχνουν ότι κάποια παιχνίδια έχουν απαγορευτεί στην υπηρεσία Steam της Valve λόγω AI.

Ένας προγραμματιστής παιχνιδιών ότι προσπάθησε να περάσει από τη διαδικασία υποβολής Steam με ένα παιχνίδι με περιεχόμενο κατασκευασμένο από AI. Σε απάντηση, λέει ότι απέρριψε το παιχνίδι από το Steam επειδή δεν είναι σαφές εάν η υποκείμενη τεχνολογία AI που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία των στοιχείων έχει επαρκή δικαιώματα στα δεδομένα εκπαίδευσης.

Αυτό φαίνεται να είναι το σκεπτικό της Valve να απορρίψει ορισμένα παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργείται από AI. Δεν θα απορρίψει ένα παιχνίδι που υποβλήθηκε στο Steam εντελώς λόγω περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης . Μπορεί να το κάνει εάν πιστεύει ότι τα περιουσιακά στοιχεία δεν ανήκουν στον δημιουργό του παιχνίδι.

Η τρέχουσα κατάσταση της Valve σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στα παιχνίδια πιθανότατα θα είναι μια από τις μεγάλες συζητήσεις για την ανάπτυξη παιχνιδιών στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή, η εταιρεία φαίνεται να κινείται προς την πλευρά της προσοχής, κάτι που συνήθως είναι καλό. Πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα για το πώς θα ρυθμίζονται και θα κυκλοφορούν παιχνίδια με περιεχόμενο κατασκευασμένο από AI τους επόμενους μήνες και τα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *